Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két napja rámakadt egy 28...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja rámakadt egy 28 éves pasi. Nem akarok tőle semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: Ünnepelni mentem az összes haverommal a kocsmában ès ott volt ez a pasi is, akit látásból már ismerek, ellkezdett vele haverom beszèlgetni, aztán èn is becsatlakoztam a beszèlgetèsbe, elkezdett nekem bókolni, stb.

Most írogat nekem, de fogalmam sincs mit reagáljak az üzeneteire, eddig egyszer írtam neki vissza.

Nyilván szemèlyesen szeretnèm vele közölni, hogy nem akarok tőle semmit, de nem akarom letámadni sem, elvègre mèg semmi konkrètat nem mondott, csak olyanokat, hogy gyönyörű vagyok, meg ilyen szèp lányèrt mindenre kèpes lenne, stb.

Mit tegyek? Nem akarom megsèrteni.

Nem kèrek szidó válaszokat, meg számonkèrő kommenteket, hogy mit kerestem a kocsmában ilyen fiatalon, stb.

Normális válaszokat szeretnèk, köszönöm!

17/L

2017. jún. 25. 21:59
 1/5 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákèrt elnèzèst, gyorsan írtam.
2017. jún. 25. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megírhatod neki, ez a te döntésed és ne halgass másokra , ha kellemetlen számodra akkor meg pláne. Ekkora korkülömbséggel nem is csodálom, azt se értem ő miért erőlködik.
2017. jún. 25. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
A problèma csak az, hogy szinte minden nap találkozok vele...
2017. jún. 25. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden nap? :O

Mit tegyél?

Face to Face.

Mond neki, mi a helyzet.

2017. jún. 25. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Udvariasan de határozottan mondd meg neki hogy nem az eseted.
2017. jún. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!