Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két napja rámakadt egy 28 éves pasi. Nem akarok tőle semmit. Mit tegyek?
A sztori a következő: Ünnepelni mentem az összes haverommal a kocsmában ès ott volt ez a pasi is, akit látásból már ismerek, ellkezdett vele haverom beszèlgetni, aztán èn is becsatlakoztam a beszèlgetèsbe, elkezdett nekem bókolni, stb.
Most írogat nekem, de fogalmam sincs mit reagáljak az üzeneteire, eddig egyszer írtam neki vissza.
Nyilván szemèlyesen szeretnèm vele közölni, hogy nem akarok tőle semmit, de nem akarom letámadni sem, elvègre mèg semmi konkrètat nem mondott, csak olyanokat, hogy gyönyörű vagyok, meg ilyen szèp lányèrt mindenre kèpes lenne, stb.
Mit tegyek? Nem akarom megsèrteni.
Nem kèrek szidó válaszokat, meg számonkèrő kommenteket, hogy mit kerestem a kocsmában ilyen fiatalon, stb.
Normális válaszokat szeretnèk, köszönöm!
17/L
Minden nap? :O
Mit tegyél?
Face to Face.
Mond neki, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!