Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a fura, mert ilyen kapcsolatot akarok?
Mármint szerintem ilyen kapcsolat nem létezik és lekéne mondanom róla nem és valami sokkal reálisabbat elképzelnem.
Mondom is, hogy milyen kapcsolatot képzelek el, ami számomra ideális, hiszen csak ezért kattintottál ide, mármint a fékezhetetlen kíváncsiságod miatt, persze ez csak feltevés.
Na szóval valami olyasmit képzelek el, ahol a lánnyal egymásra vagyunk nőve, vagy hogy mondjam, mint 2 jó barát (testvér), akik mindig együtt vannak és megosszák folyamast az emlékeiket (nem a facebookon, hanem rendesen az életben egymás között), akivel egésznap lehet lenni és szórakozni, és nem lenne mása neki csak én, mármint nekem nincsen senkim és emiatt akarok egy olyan lányt, mint amilyen én is vagyok... Persze pocsék dolog, ha nincs senkid, de pont ezért lenne jó ha egymásnak ott lennénk. Persze ez így eléggé árándos, és eléggé nehezen is jön most az írás, mivel képzeletben egészen más.
Azért remélem nagyjából átjött mire célzok, olyan ketten a világ ellen érzést akarok :D 2 magányos farkas egymásra talál stb-stb...
Mint egy filmben?
Természetes persze mindenki ilyet akar csak ez éppen a valóság..😕😕😢😢
Én is így vagyok ezzel (de én is fiú vagyok).
Ha nem is azt szeretném, hogy napi 24 órát beszélgessünk, de azt mindenképp, hogy egymásnak a legfontosabbak legyünk. Ezzel még szerintem nincs gond.
Szerintem is barátságokat kéne kötnöd. Egy párkapcsolat mellesleg ugyanannyira idő- és energiaigényes, mint egy barátság, úgyhogy azt is ápolni kell.
A kapcsolatok elején, a "rózsaszín ködben" van egy ilyen rövid időszak, mikor a párocska mindenhová együtt megy, folyton együtt vannak, stb. Aztán ez mérséklődik, mert mindenkinek kell egy kis tér.
(Legalábbis nálunk ez így ment.:) )
Volt már korábban kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!