Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért én már nem akarok szerelemet, párkapcsolatot. Ez baj?
15 éves lány vagyok, az a tipikus ,,álmodozó'' fajta. Mindig is arra vágytam, hogy egyszer majd eljöjjön értem a szőke herceg fehér lovon.
De mostanra valamiért nem akarok szerelmet.
Ha a fiú, aki tetszik nekem és akivel amúgy jóban vagyok, megkérdezné, hogy járnék-e vele, biztosan nemet mondanék, hiába szeretem.
És egyszerűen nem értem, miért van ez. :(
Ez normális ilyen korban vagy nem?
kislány vagy még, majd változik ez :)
lehet csak átmeneti hangulatingadozás miatt az egész... ha megtalálod az 'igazit' (legalábbis az elsőt akit annak gondolsz :D), változni fog a dolog
"Mindig is arra vágytam, hogy egyszer majd eljöjjön értem a szőke herceg fehér lovon."
Túl sok gagyi romantikus filmet nézel és/vagy filmet olvasol.
URAM EG!!! Nem vagyok egy nagy szerelem tudos,de azt tudom,hogy az ember nem 15 evesen varja a szerelmet......
(Az nem lehet,hogy a lanyokhoz vonzodsz? xD) Amigymeg milyen alomorszagban elsz??"Mennyibe kerulhet egy DDR5-os memoria kartya?" ez nem a barbi ember ez az elet!
Én se, de viszont az érzelmeket nem folytom el, ha van olyan lány az igenis kell :'D, csak olyan nem kell aki iránt nem úgy érzek :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!