Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt olyan, aki családtagjával / közeli ismerőssel csókolózott először? Hogyan történt?
Unokatesommal még 9 évesen, nagyon rossz visszaemlékezni arra, hogy tőle volt az első 'csókom'.
És visszagondolva, hányingerem van saját magamtól...
Unokatesómmal, aki 2 évvel idősebb nálam, dumáltunk (voltam vagy 7 - ő 9), és mivel mr akkor kis perverz voltam 😂 megkérdeztem, hogy benyúlhatok-e a bugyijába, ő megengedte, de oda kellet közel mennem hozzá, ő is benyúlt az én nadrágomban, és én megpusziltam, majd átalakult ilyen nyelves izévé 😂 de csók nem lehet mevezni, és talán 7 másodpercig tartott
De rossz visszagondolni rá, mert mégis csak rokon 😂😕 14/d
Jézusom,mi ez a kérdés? Kérdező,te erre izgulsz vagy őszintén,mit vársz ettől a kérdéstől? Hogy leírják kislányok neked,hogy ők az apjukkal csókolóztak,és akkor neked meg áll a lompos,mint a gereblye?
Atya úr isten,hova "fejlődik" ez a mai világ,sok ilyen elborult agyú suttyóval..
#9 Köszönöm szépen hogy személyeskedsz, és minden ok nélkül levonsz egy következtetést rólam, miközben feltettem egy ártatlan kérdést. (megj; az oldal erre való)
Egyébként pontosan ugyanazt gondolom mint te, avagy; "Atya úr isten,hova "fejlődik" ez a mai világ,sok ilyen elborult agyú suttyóval.." (pl. te) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!