Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönnek, ,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek, , Justin Bieber stílusú" fiúk?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a hosszú hajra, bershkás stílusra szval, ha ránéztek egy ilyen sracra rögtön jb jut az eszetekbe.

2017. júl. 17. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anyira előítéletesek vagytok hogy az már fáj. Annyira egyediek próbáltok lenni hogy nem tudtok. Mentek a dolgok után. Vajon ha a többség (világban) justin mellett lenne ti ellene lennétek? Mert szerintem nem. (Sorry ha nem így van)

Kérdésre válaszolva ha bejön akkor már csak a belsò fontos. (Nekem nagyon változó az izlésem ezen a bejövős téren)

2017. júl. 17. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
A kérdésedben szereplő két dolog elég nehezen fér össze.
2017. júl. 17. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem érdekel a stílus annyira. Mármint igazából nagyon, de nem konkretizálnám, hogy melyik, mert elég széles mezsgyén mozog. Justin Bieber attól lesz ilyen, hogy ő Justin Bieber, akinek elsősorban a zenéjét, a hangját szeretem, illetve azt, hogy ő volt számomra az első énekes, akiért rajongtam, és aki iránt meg tudtam élni a kislányos rajongásomat. Ez a mai napig sokat jelent, nyilván tetszik, ahogy kinéz, de ha másképp nézne ki, akkor is szeretném.

Alapvetően nem azért fog bejönni egy srác, mert "Justin Bieber stílusú", hanem hogyha látok benne valamilyen különlegességet, mint ahogyan Justinban is megvan egyfajta különlegesség kisugárzás, személyiség.

Egy üresfejű, érzéketlen "Justin Bieber stílusú" srác tőlem elbújhat.

2017. júl. 20. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Fúj soha
2017. júl. 27. 21:08
 15/15 anonim válasza:
Nekem nem a Justin Bieber stílusú fiúk jönnek be hanem Justin Bieber😍😋💕❤
2017. aug. 26. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!