Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Nektek bejönnek az ilyen lányok?
174 cm magas vagyok és 68 kg.(tudom kicsit sok:c)
Szőkés barna haj,de inkább szőke:D.Hosszú a combom,a hátam és a vállam kicsit széles,mert 5 évig versenyúszó voltam.
A külsőmemel én nem nagyon vagyok megelégedve :(,főleg az orrommal (egy kicsit görbe:c)és nem is vagyok vékony,de ez nem azt jelenti,hogy el vagyok hízva,inkább átlagos.A bőröm nem olyan szép a pattanások miatt (arc,homlok,orr)de ápolom és látszik a javulás.Az arcom nem hosszú és nem is mondanám kereknek,viszont az állkapcsom egy kicsikét széles.A fogaim nem annyira szépen állnak,de 10 nap múlva lesz fogszabályzóm szóval az majd javul...Nem vagyok "ciccababa",ezt úgy értem,hogy nem öltözök nagyon lányosan,nem sminkelen(néha alapozó),a körmömet sem festem.Kicsit fiúsabb,bátrabb lány vagyok.Megértő,jószívű,kedves(már akivel)
Akit érdekelne: 14/L.A kérdést csupán kíváncsiságból tettem fel:D.
Nem teszek ki képet,netre,max fb-re bocsi.
Ui:kihagytam,hogy a szemem kék színű.
Nekem talán jó lennél magasságra :D 194 cm vagyok :D és nagyon szeretem a szép kékszeműeket :)
4-es voltam
Hatalmas big up, amiért olyan jellemzést írtál, ami tényleg leír, nem pedig csak a jó tulajdonságok kerültek bele!
Tuti bejössz sok mindenkinek, úgyhogy hajrá, legyen önbizalmad! :D 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!