Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mindig van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mindig van egy "előjáték" féle dolgunk a barátommal. Már nyúlna a bugyim alá.

Figyelt kérdés
Amikor elalszok mellette, elkezdi ingerelni a mellbimbóimat, és szivogatni azokat. Fogja a fenekemet a bugyi alatt, és egyszer már odáig fajult, hogy majdnam megujjazott. Ilyenkor mit kéne csinálnom? 13L

2017. júl. 16. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Amikor egy 13 évesnek aktívabb nemi élete van mint neked

#feelsbadman

2017. júl. 16. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Mekkora problémáid vannak 13 évesen. :D Nagyon látszik, hogy csak arra kellenél neki.
2017. júl. 16. 00:19
 3/9 charlessheepford válasza:
100%
Ha téged zavar szerintem hogy ő ilyen gyorsan akarja, akkor mond meg neki finoman hogy várjatok ezzel még egy két évet, meg amúgy szerintem is...
2017. júl. 16. 00:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Imádom a barátom, minden szabadidőnket együtt töltjük. Ma már volt emiatt "vita" de látszik rajta (a fiúmon) hogy nagyon bánja amit tett.
2017. júl. 16. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézus fia...
2017. júl. 16. 00:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki finoman, beszélgessetek, hogy te ezt még nem akarod. Ha szeret, meg fogja érteni és meg fog várni. Egyébként hány éves a barátod?

Szerintem is jó ha legalább 2 évet vártok mèg.

2017. júl. 16. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen miért is kell a barátoddal aludni? Vagy bugyiban mellé feküdni? Szerinted ezek után melyik fiú fogja leállítani magát? Hiába "beszéled meg vele" hogy jaj, te ezt még nem akarod, ha együtt vagytok egy ágyban...
2017. júl. 16. 13:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Úgy alszunk, hogy délután átmegyünk a másikhoz, és együtt alszunk egy kicsit. A barátom is 13 (hamarosan 14).
2017. júl. 17. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez ezer furcsa.. en 13 evesen kidobosoztam a barataimmal az udvarom. Most 17 evesen lesz az elso randim.

Szerintem beszeld meg vele h varjatok. Biztos megerti.

2017. aug. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!