Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értesem meg a legjobbarátommal hogy szakitok a báratommal?
Figyelt kérdés
Hát ez elég érdekes történet.miután elkezdtünk megbeszéltük hogy nem mondjuk el senkinek.másnap hallom a barátnőmtől hogy hogy járok vele?én meg megkérdeztem kitől tudja mondja tőle.nem voltam se dühhös meg semmi.bocsánatot kért tőlem.azután pedig Kiderült hogy majdnem minden barátnőmmel járt.jó elfogadom.utána kiderül hogy még a másik legjobbarátom Apja is tudja na itt Elkezdtem gondolkodni.ezt mind elmeséltem neki erre ő:olyan szép pár vagytok.én meg nézek nagy kerek szemekkel 😐 hogyan értesem meg vele hogy ne erőltessen rám ilyet?2017. júl. 4. 02:38
1/4 anonim válasza:
Tessék? Na ezt mégegyszer úgy hogy kirakod a pontot, vesszőt, használsz nagybetűt és névmásokat, mert így csak egy nagy lendületnyi szöveg van, amiből nehezen bogozható ki a rendes történet. Lehet csak én vagyok hülye, de nem értem.
2/4 anonim válasza:
Csináld meg ugy ahogy az első mondta. Plusz kerekebben ird le a storyt:D
3/4 A kérdező kommentje:
Annyi lenne a lényeg hazudott megbocsátok neki kiderül hogy mindenkivel járt szinte valamit nem kellet volna elmondani másnak megtette itt már eltünt az a bizonyos rózsaszín köd és a legjobbarátom nem érti meg hogy nem szeretnék vele járni
2017. júl. 4. 21:51
4/4 anonim válasza:
A legjobb barátodnak, bármennyire közel is álltok, nincs joga megmondani, hogy kivel legyél, ez a te saját döntésed, ha nem akarsz a fiúval lenni, akkor ne legyél vele, főleg, ha többször kijátszodta a bizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!