Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaladi nyaralas a baratommal? Belemennenek szerintetek a szuleim?
Sziasztok!
4 honapja vagyunk egyutt a baratommal, o 18 eves, en 15 vagyok. Mindketten ismerjuk egymas szuleit, altalaban egymasnal vagyunk. Ottalvas meg nem volt, anya csak nyari szunettol engedi. A kerdesem az lenne, hogy nagymamammal es az o baratnojevel megyek nyaralni junius vegen egy hetre belfoldre. Szerintetek megkerdezzem hogy eljohet-e a baratom vagy csak veszekedes lenne belole? Eleg konzervativ anyukam, nagymamám szerintem megengedné, o eleg laza, es nem is kene erte pluszban fizetni mert lakókocsiban lennenk:)
Mit gondoltok errol? Illetve baratom nem nagyon akar szabit kivenni a családjával se nyaralni menni, felek hogy velem se akarna eljonni😩
Ismeri a baratom a nagyimat, kedvelik egymast:)
Tudom, fura lenne hogy igy veluk, hat de ugyis a medence vagy a strand ket végében lennenk:) Ugy ertem, kulon lennenk toluk, ugy ok is tudnak beszelgetni meg mi is elvagyunk. Igazabol csak bácsinál meg alvasnal lennenk egyutt negyen, meg ugye reggel amig megyunk a strandra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!