Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátommal smárolni fogunk? (fiu-lány)
Ez az egész gáz lesz..
Amúgy ezt ne hívd barátságnak. Barátok nem csókolóznak...
Hát én már smároltam legjobb baráttal, és mi tényleg nem voltunk egymásnak többek sosem, ebben mindennél biztosabb vagyok. Persze az nem volt megtervezve és idősebbek is voltunk, de szerintem alapból nem függ ez össze azzal, hogy több van-e köztetek. Főleg ha így fogalmazunk smárolás máris elveszti konkrétan az igazi értékét, számomra így fogalmazva olyan dolog lesz amit bárkivel lehet. Igen, egy baráttal is. Szóval akkor nem lesz gáz ha csak úgy spontán jön és utána nem úgy fogjátok fel, hogy huuu azta mi smároltunk, most ciki ez köztünk, hanem hogy smárolni jó, jól éreztük magunkat egymással és kész. Utána sem kell tabu témának maradnia, tök átlagos dologként beszélhettek utána róla és máris nem lesz gáz.
Tehát ne legyen a bulin, hogy akkor most ti mindenképp azt fogjátok csinálni csak ha úgy jön ki a szitu akkor okés.
(Nem a kérdésre válaszolva, nagyon fiatal vagy még a bulin való baráttal smároláshoz. Van olyan korszak sokunk életében mikor nem értékeljük sokra a csókot, de neked még nincs itt ennek a korszaknak az ideje 14 évesen. Ha viszont tényleg többek vagytok barátoknál, vannak érzések is már kevésbé gázos az egész. De tudom, nem erre a véleményre voltál kíváncsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!