Ma delutan fekudtem le a baratommal, ovszerrel vedekeztunk, de megis felek hogy terhes leszek (? )
Tudom hogy kicsi az eselye, hogy ovszer mellett terhes legyek, mert rendesen hasznaltuk, nem volt lejart, nem szakadt ki meg semmi. Viszont mikor megcsak elojatek volt, rajta mar nem volt boxer, rajtam meg csak egy vekony tanga, de raultem, es egy kicsit "hozzadorzsoltem". Na, ertitek. Felek, hogy volt mar akkor rajta elovaladek, es bar a makkjahoz nem nyomtam hozza, megis valahogy bekerult. Lehetseges ez? Mielott berakta felhuzta az ovszert, es nem abban elvezett el.
Lehet, hogy hulye kerdes, csak ez volt az elso, es felek hogy ennyitol is teherbe eshettem.
Most van peteeresem.
Koszonom a segitsegeet, es bocsi hogy hosszu lett😄
16/l
Igen, hülye kérdés.
Belédélvez = max 25%
Nem ezt teszi = szinte semmi.
Ha ennyire félsz, csinálj tesztet később. Csak úgy megnyugtatásra.
Francnak kell 16 évesen szexelni.
Amúgy tutira leszel terhes.
Ennyitől nem leszel terhes...
20N
Koszonom a valaszokat, kicsit megnyugodtam
Kedves harmadik, szerintem ha 18-19 lennek is ugyanugy megijednek, mert akkor se szeretnek meg gyereket:D
#3-as vagyok.
Bocsi, azt akartam írni, hogy tutira NEM leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!