Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak 18. szülinaojára?
(Tudom, sok ilyen kérdés van, de sajnos nem találtam semmi olyan ötletet, ami szerintem megfelelő lenne a barátomnak.)
Nem nagy ajándékra gondolok. Nem igazán szereti az ilyen "párna közös képpel vagy közös póló" dolgokat. Esetleg bármi ötlet?
Egyéb infó: 8hónapja vagyunk együtt.
Előre köszönöm :)
Te ismered a barátodat. Ennek fényében mi csak tippeket tudunk adni.
Egyszer szeretném megérteni, minek van egy ember egy olyannal párkapcsolatban, akinek egy olyan egyszerű dolgot sem tud megadni,hogy önállóan döntsön az ajándékáról.
Te süss neki tortát,sütit ami a jedvence,Könyv,fénykép,szerelmes vers,ruha--> gatya,nadrág,poló
Parfüm.
Vagy menjetek el valahová:fagyizni,mozizni,sétálni,bulizni a discoba.
Este meg add oda magadat neki. Vegyél magadnak olyan ruhát a szex boltokba,lepd meg!
Ismerem a barátom, csupán ötleteket szerettem volna kapni. Azért köszönöm hogy fáradtál a leírásával:)
Nagyon köszönöm az ötleteket :)
Valami maradando kozos program, ami tenyleg kulonleges...vagy esetleg csinaltatni valami olyan targyat amit nap mint nap hasznal es belegraviroztatni valami kis "belsos" csak to ertitek dolgot, ha van ilyen, esetleg az ajandek melle meg csinalhatnal neki te is valamit, ami kis dolog...baratnom a baratjanak egy kis konyvet adott amibe tobb szaz kepuket beleragasztotta es mindegyik ala irt par sort, nagy munka volt, de a fiu nagyon orult neki, bar ahogy irtad a te baratod annyira nem ilyen 🤗
Esetleg egy dologbol amit szeret valami valogatast filmek, zene ilyesmik, vagy ha szereti az ilyen "egyesek szerint lanyosabb dolgokat" akar ferfiaknak gyartott kremek meg tusfurdokbol,furdobomba, habfurdo is lehet, mert ha szereti az ilyen dolgokat az is biztos tetszene neki
Ha meg mindig nem tudod, akkor szerintem ird fel azokat a dolgokat amiket szeret, sportol vagy amit tudsz rola es azokhoz is probalhatsz kitalalni valamit.
Egy biztos fiuknak ajandekot venni a vilag legnehezebb dolga😂😂
Remelem tudtam segiteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!