Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Most leszunk egy hónaposak és nem tudom h vegyen e valamit ha meg vegyek is akkor konkrétan mit? Mert nem tudom h ez egyértelmű e h veszünk e egymásnak valamit. Aztán ott lesz a 2 hónap is arra már szerintem Tuti h kell venni. Tudom nekem kene ismerni csak ez az első kapcsolatom és tanácstalan vagyok. Ötletek esetleg ti hogyan "eltetek át" 14L2017. máj. 17. 12:08
1/7 anonim válasza:
Semmit sem kell neki venned. Ilyen hónap fordulókra csak a plázacicák és tinikur*@k szokták megünepelni. De ha valamit nagyon akarsz venni neki, egy Minecraftott javasolnék.....
2/7 anonim válasza:
Semmi nagy dolgot, sőt. Kedvenc csokiját és ennyi.
3/7 anonim válasza:
Mi nem ünnepeljük a hónapfordulókat, maximum egy kis csokit veszek neki ő meg nekem virágot, szerintem ez így teljesen jó. Csak az egy kerek évet ünnepeltük meg rendesen, eddig . 15/L
4/7 anonim válasza:
Mit szeret? ha nem tudod vedd meg neki a kámaszútrát:D
6/7 A kérdező kommentje:
Jo én ezt komolyan gondolom szóval a súlyosan degeneraltak kerüljék a comment részleget. Koszonom!
2017. máj. 17. 14:28
7/7 A kérdező kommentje:
És az eddigi értelmes válaszokat Koszonom szepen :)
2017. máj. 17. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!