Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja a barátomnak?
Kicsit hosszú lesz, mi baja lehet a barátomnak? Tavaly előtt ismerkedtünk meg fabookon, ès januárba jöttünk össze, eleinte nem volt semmi baj, jól el voltunk, ès egyszerűen mind ketten meg változtunk, nem tudom mièrt, ez akkor kezdődött amikor unokatesómèk itt voltak, nem úgy foglalkoztam vele,ès ő sem már, egyszerűen nem tudom mi lett velünk,tavaly mèg azt mondta hogy teljes szívèből szeret, ès soha nem fog elveszíteni engem,ès hogy le akart velem feküdni, ès utánna pedig azt mondta hogy nem akar, de egyszer álmodott olyat hogy lefeküdtünk, ès ezt meg akarta valósítani,ès hogy van cèlja velem, sőt mèg azt is mondta hogy fèl hogy több törtènik,ès hogy nem tudja mit akar, hogy kell neki idő hogy új kapcsolatot tudjon velem kezdeni, ès azt hitte menni fog velem,ilyeneket mondott, ès hogy nem állt ilyen közel senkihez, ès ez azt jelenti hogy soha senkihez nem bízott, mint bennem, meg hogy fontos vagyok neki, bármit megtenne èrtem, ilyeneket mondott, most meg azt mondta hogy nem szeret, ès amikor itt aludt, azt mondta szeret,de most megint azt hogy nem, meg hogy távol kell lennünk, mert már nem èrez irántam csak barátságot,de tegnap el akart jönni este fele,de nem tudom mièrt, ès azt is mondta hogy vège, ezt szeretnè,vagy hogy jövőre meg próbálhatjuk újra, meg hogy nem tud boldoggá tenni, ès az ő hibája,igen övè, de egy rèszt az èn hibám is, jaa amúgy azt mondta unatkozott, azèrt akart el jönni,mindegy nem is ez a lènyeg, hanem azt is mondta hogy a volt barátnőjèvel volt a legboldogabb, ès az èletèt adta volna a barátnője, pont úgy mint a baràtom, ès hogy 5 óra hosszát várt csak azèrt is hogy meg várja a munkahelyèn a baràtomat,ès hogy nem szívèből szeretett, lehet volt benne valami azt mondta, èn nem tudom hogy mièrt csináltam, de fèltem tőlem, nem tudom mièrt, pedig sosem bántott,ès ő is visszahúzódó, ahogy èn,de mindig csak veszekedtünk, azt mondta azèrt jelölt be mert rendes vagyok, utánna pedig azt mondta hogy nem tudja mièrt jelölt be, ès hogy ez jó kèrdès, amúgy a volt barátnője ellenezte hogy dolgozzon, azèrt mert sokat dolgozik, most is azt csinálja, ès hogy most is ez a baj, mondta, nem csak ez, de sejtem hogy mi, de azt mondta hogy hogy más miatt kellett elválniuk a volt barátnőjèvel,stb,stb, èn egyszerűen fèltem beszèlni vele, nem tudom mièrt, ès fèltem hogy mi van ha meg csókolom, ès nem akarja, vagy nem akarja hogy meg öleljem,èn ezèrt nem tettem meg, de eleinte nem volt ilyen èrzèsem, csak nèha nèha a vègèn, hogy ő mi van ha mást akar már, amit èn mèg nem,ès lehet fèlelem èrzetem is volt ugye èn 17 leszek szeptemberbe,ő meg 22 èves lesz augusztusba, de azt mondta hogy semmit nem akart tőlem! Akkor ilyeneket mièrt mondott nekem?
Kèrlek titeket normális válaszokat kèrek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!