Mi baja a barátomnak?
Folyamatosan azt nézi, hogy mit csinálok, próbál belém kötni, hülye dolgokba akar belerángatni, és ami a legidegesítőbb, hogy folyton a nyomomban jár. Folyton követ. A legjobb barátom egy lány, akivel nagyon jól kijövünk, de a közönségnek nem mondtuk el, hogy hogyan állunk mi egymással, mert már így is azzal szekálnak minket, hogy járunk…és ez a „barátom” aki folyton keresztbe akar tenni nekem egyszerűen nem hagyja, hogy kettesben maradjunk… Szerintetek mi baja?
Mind hárman 14 évesek vagyunk.
A barátodat nevezzük el Józsinak, jó?
Szóval, te mit éreznél, ha tegyünk fel, a csaj lepattintana, hogy "köszi, nekem ennyi barátság elég volt, puszi" és ő ugye eltűnne a képből. Na de Józsit annyira megbántottad, hogy le se szarj*a a fejedet és ő is szerez magának valami csaj havert.
Tudom, hogy 14 évesen nem poén az érzelmekről beszélgetni, meg ilyenek, de mind a kettőtöknek vagy hármótoknak könnyebb lesz így az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!