Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy jól csókolózom-e?
Csókolóztam már ,igaz nem sokszor ,majdnem egy hónapja történt az első csókom. Nem tartott sokáig így nem is nagyon volt alkalmam hogy "begyakoroljam". Tudom hogy mindig azt mondják rá hogy ösztön de nem vagyok benne biztos hogy jól csinálom-e. Hogy mégis hogyan kell?
Vagy hogy mit csináljon az ember a nyelvével hogy jó legyen?
17 éves vagyok és igen ,tisztában vagyok vele hogy mennyire hülyén hangzik ógy ez az egész ,de nincs nagy tapasztalatom és nem akarnék a jövőben emiatt felsülni.
Első ,ha ez megnyugtat nem én írtam ki a többi ilyen kérdést pont az olyan értelmi szinten lévő válaszolók miatt ,mint te.
Mert elhiszem hogy szánalmasnak tartod hogy valaki ilyen kérdéseket tesz fel ,de ha nem akarsz válaszolni ,akkor felesleges megnyitni a kérdést.
Oké, hogy van 1000 ilyen kérdés már, de ki tudja, lehet most vannak új emberek, új ötletek. Ennyi erővel minden kategóriában minden témakörben van már nem egy nem két egyforma kérdés. Ha nem tudtok segíteni neki, akkor innább ne is írjatok semmit.
Viszont a kérdezőnek válaszolva:ezt így nem lehet megmondani. Én is azt hitte., hogy jól csókolok elősször. Aztén jött egy második fiú,aki azt mondta, hogy nem vagyok túl jó(ő elég bunkó mondjuk) aztán most jött egy harmadik. Rajta látom, hogy komolyan gondolja a dolgokat, és ő tanít. Mindig mondja, hogy mit csináljak és hogy hogy. Tehát ezen ne aggódj, ha eljön egy normálisabb fiú, akivel kölcsönös a vonzalom és már tapasztaltabb nem lesz ciki, ha tanít.
Kedves nyolcas!
Ezt majd o eldonti ugygondolom, hogy neki hasznos-e vagy sem. De legalabb nem azt irtam, hogy "még 10x tedd fel a kérdést" vagy hasonlok. Szerintem meg mindog azarra enyem az ertelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!