Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő velem hetero lányként, hogy részegen lányokkal is szívesen csókolózom?
Csak a férfiakat szeretem, eszembe sem jutott hogy valaha kipróbáljak egy kapcsolatot egy másik lánnyal, de többször előfordult már, hogy buliban ittas állapotban lánnyal is táncoltam vagy csókolóztam és most a Balaton soundon is történt egy ilyen.
Józanul egyáltalán nem vonzanak a lányok, hetero vagyok de ha iszom akkor valahogy igen...ez micsoda?
Egyáltalán miért fordul elő veled, hogy részegre iszod magad?
Egy férfinél is undorító, de ugyanúgy egy lánynál is.
Mellesleg azért mert az ital olyan mint a drog. Nagymértékben elveszi a józan eszet!
3as vagyok a lepontozást köszi. Mit kellene írnom?
megvan.
Rúgj be mindennap, igyál amennyi beléd fér, és smárolj le mindenkit aki az utadba kerül, nemtől függetlenül.
Hajrá.
Nyilván azért "fordul elő" veled, mert teljesen mégsem vagy hetero. Ez nem jelenti, hogy kapásból biszex, de hogy hajlamod van rá, az biztos.
Egyébként a viselkedésed nekem sem szimpatikus, valamiért mostanában mindenki ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!