Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csókolózom, akkor lehet olyan, mint amikor egy jót ettem?
Figyelt kérdés
Nekem olyankor néhány ízlelőbimbóm fehér lesz és felduzzad. Nem tudom jobban elmagyarázni. Csók után van ilyen? Vagy attól van? Mert csak csók után volt. Köszönöm a válaszokat!2015. aug. 26. 00:08
1/4 anonim válasza:
Kivel smaciztál? A bevándorlókat kerüld sztem... :DD
2/4 anonim válasza:
Az evés egészen más, a csókot csaka izgalom és szerelem érzése teszi jóvá, evéskor pedig ízek, falatok vannak.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, hogy aggódsz, de felesleges :D És nem bevándorló :'D
#2 Okés, köszi :)
2015. aug. 26. 00:36
4/4 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan kielégítő, ha arra gondolsz. Ha nincs kivel csókolóznom, akkor pl. többet is szoktam enni, ezzel ellensúlyozva a szeretethiányt. Aztán persze lehet, hogy csak orálisan fixált vagyok, és hiányzik, hogy legyen valami a számban. Mindenesetre a csók és az ételek is hatnak az érzékekre/érzelmekre, megnyugtatnak, mert mind a két tevékenység a szoptatást idézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!