Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi játszódik le egy fiúban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le egy fiúban amikor szerelmes?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Az hogy szereti a (jobbik esetben) lányt..
2015. júl. 31. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatatlan érzés. Főleg ha már 5 éve szerelmes vagy egy gyönyörbe... És nem szeret vissza az a best:)
2015. júl. 31. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ember (ezesetben fiu) mashogy "kezeli" ezt a szerelem dolgot.Van aki mindent meg akar adni a parjanak,van aki ugymond megijed az erzestol.Van aki felenk es nem meri bevallani,van aki azonnal eled all es elmondja.Es meg sorolhatnam. De ha irsz valamit a szemelyes helyzetedrol,akkor tobbet tudunk segiteni. :)
2015. aug. 1. 00:18
 4/5 anonim válasza:
Az én szerelmi történetem kisgyermek koromban kezdődött szőke volt iszonyatosan cuki és mindig együtt lógtunk de kb5-6 éves korában elköltöztek 12-éves volt mikor újra felbukkant az egyik szomszéd utcában találkoztunk közös barátok révén egyik nap láttam másnap talizni akartunk de el kellett mennie akkor egy héten keresztűl alig birtam enni mintha a szivemet kitépték volna és megvolt a pillangó "hatás" a gyomromban tökéletes volt ugyanakkor fájdalmas most 18éves és újra felbukkant ő keresett meg de lehet csak barátkozni akar remélem lesz több is én mindenemet odaadnám neki ha kérné azthiszem ez a leg igazibb szerelem <3 20/F
2015. aug. 1. 07:29
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm <3

és az utcsó kommentezőnek meg sok sikert.

(csak kíváncsi voltam, nincs konkrét ok)

2015. aug. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!