Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Kb 180 cm magas vagyok. Barna a hajam,kék a szemem. Szeretem a pop zenét. Normális szinten tartom magam eszesnek,de azért nem vagyok tudós. Eddig kéziztem,de az egyik térdem kiment azóta a sport nem a barátom. Az önbizalmam nem veri az eget de egész normális leányzó vagyok.... 15/L

2017. júl. 12. 14:10
1 2
 1/14 $$$$$ ***** válasza:

Hat a leírtak alapján egész szimpatikus vagy. De így nehez elkepzelni . Mert pl. Nem írtad a súlyod, nem tudom milyen alkatod van mert ugye a jézis lanyoknak gyakran nagyon szeles valla van ami nekem pl nem anyira tetszik ,de ismerek ilyat akinek igen :) . Meg ugye kep nélkül elképzelni is nehéz. A barna hajú lanyok szerintem azepek meg a kék szem is különleges :) . Meg ugye túl sok belsőt se írtál XD

17/F

2017. júl. 12. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért érdekel mások véleménye?

Fogadd el magad úgy ahogy vagy és ne foglalkozz mások véleményével.

2017. júl. 12. 14:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Próbálok igy tenni
2017. júl. 12. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
semmi
2017. júl. 12. 14:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Jó nagyra nőttél...
2017. júl. 12. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos
2017. júl. 12. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Merre laksz? :)
2017. júl. 12. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Mivel engem a "hónad alá" tudnál tenni (180cm magas vagy) ezért nekem túl magas lennél. Azon kivul a leirás alapján szimpi vagy
2017. júl. 12. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy egy 180 cm magas lány vagy, aki 15 éves és barna a haja és kék szeme, egyik térde tropára ment ezért abbahagyta a kézit és hogy normális intelligencia szint párosul ehhez, amit egy erős önbizalomhiány takar...

Milyen véleményt vársz komolyan?

Tessék jófágosan találtam ezt:

Kerület: XI.

Kategória: Autó

Márka: Renault

Modell: Thalia

Gyártási év: 2004 Üzemanyag: Dízel Kivitel: sedan Állapot: Új, újszerű Okmányok érvényessége: érvényes okmányokkal Okmányok jellege: magyar okmányokkal Műszaki vizsga érvényes (év): 2018 Műszaki vizsga érvényes (hónap): 9 Kilométeróra állása: 76000

üzembe helyezés: 2004. 12. 29. Az utolsó nap amikor nem kellett részecskeszűrő. Nem tartalmaz kettős tömegű lendkereket, és turbófeltöltőt. (nincs benne időzített költségbomba)Még ma is talán a legkiesebb költséggel fenntartható autó. 4/6 Liter Kis szervizigény Elvégzett karbantartás: vezérműszíj vízpumpa görgök ékszíj első féktárcsa Csere. Rendszeres olaj,és szűrők cseréje. Szinte új gumik. Lecserélt akkumulátor. Gyári csomagtartó. Központi zár rádiós magnó.Állítható kormány. elektromos ablakemelő. Új ülés húzat, Nem törött az autó Valódi kilométeróra állás. Klíma nincs

Kéne neked egy ilyen kocsi? Lófas*t nem tudsz róla, nem is láttad, nem is ismered, nem is tesztelted, akkor meg hogyan mondanál róla véleményt??

Rólad hogyan mondjak véleményt, ha nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki és soha a büdös életben nem beszéltem veled...

2017. júl. 12. 15:36
 10/14 $$$$$ ***** válasza:
Első vagyok. Amúgy azt lehagytam hogy én örülnek egy ip6yen magas barátnőnek mert én 203 cm vagyok 😂. Tehat ne úgy fogd fel hogy túl magaa vagy. Hidd el tudsz talalni nállad magasabb fiút. En pl nem is ismerek sajnos ilyen magas lányt mint te XD .
2017. júl. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!