Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Nagyon barátságos és kedves a legtöbb emberrel
- Kedveli a legtöbb embert
- Kevés, közeli barátja van
- Megértő, könnyen együtt érez
- Nem haragtartó típus
- Szeret beszélgetni, de néha kifogy a szavakból, és nem tudja, mit kéne mondania
- Élvezi az életet, lelkes, mindenben benne van típus
- Bátor - egyesek szerint vakmerő -,
- Éjjeli bagoly. Keveset alszik, hétköznapokon későn fekszik és korán kel
- Nehezen hoz döntést, sokat rágódik a dolgokon,
- Inkább takarékoskodik, mint költekezik
- Nem tudja, milyen érzések uralják majd aznap, de nagy az önfegyelme
- Szinte mindig összeszedett, pontos, rendszerető. Szereti, ha minden a helyén van.
- Néha kissé borúlátó alkalmanként pesszimista és negatív
- Nem a legjobb az önbecsülése, gyakran gondolja, hogy az emberek nem szeretik, és nem igazán hiszi el a dicséretet, zavarba jön tőle
Külső: Átlagos magasság, vékony, de nem sovány testalkat, sárgásbarna szemek, sötétszőke derékig érő haj, átlagos arc
Mintha engem írtál volna le.
Kivétel az összeszedettség és a külső. De a többi passzol*.*
L
Nah végre egy olyan kérdés, ami részletes, nem 2 szóból áll, amik csak a jó tulajdonságok. :D
Nekem elég kontrásak az infók, amiket leírtál, ezek normális esetben ki kellene, hogy üssék egymást, Te nem tudom hogy hozod össze, de felfogható tinibajnak.
Igazából aranyosnak tűnsz, ezekkel a tulajdonságokkal nincs nagyobb gond, valamint a helyesírásod és fogalmazásod is tök jó, meg a sárgásbarna szem is érdekesen hangzik. :DD Remélem megfelelt a leírás, azért nem írtam hosszabbat, mert most keltem, és nem igazán akarnak úgy mozogni az ujjaim, de ha igényled leírom részletesebben js. :)
#1: Hát ez tök jó :D
#2: Lehet, hogy bipoláris személyiségzavatos vagyok? :D
Szerintem nagyon aranyos vagy :)
Nekem ennyi alapján bejössz,persze meg kell ismerjelek jobban ,látnom élőben milyen vagy stb :)
Tetszik,amiket írtál, bár az alacsony önbecsülés nem a legjobb,de mindenkinek vannak hibái.
Mit jelent,hogy vakmerő vagy? 😁
Azért ne gondolj egyből mentális betegségre. :D
Nekem is volt 15-16 évesen, nem ennyiben merül ki. :D
Szerintem így ahogy vagy tökéletes vagy. Ne akarj változtatni magadon. :) .
17/F
#5: Hát nem tudom, ezt szokták rám mondani. Múltkor például az unokatesóm nevezett így (az őrülttel együtt), amikor falun odamentem megdögönyözni a 200 kilós kisborjút.:D Nemrég meg voltunk egy kalandparkban, ahol csak én mertem felmenni a fekete pályára, a többiek meg alulról dirigáltak, meg mondták, hogy elmebeteg vagyok. Amikor tavaly voltam síelni, kb. ugyanez történt. De nem sérültem meg, szóval nem tudom, mit akarnak.
Köszi a válaszokat.(:
Ez aranyos, de nem bipoláris. :D Inkább az, hogy valamiért (vagy nevelés, vagy genetika) nem alakult ki benned normálisan a félelmi tudatállapot.
Na de mindegy, a lényeg az, hogy mint látod ez alapján szimpatikus vagy a fiúknak, szóval ne aggódj. :)
Várható privát üzenetek száma 5~15. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!