Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Nagyon barátságos és kedves a legtöbb emberrel
- Kedveli a legtöbb embert
- Kevés, közeli barátja van
- Megértő, könnyen együtt érez
- Nem haragtartó típus
- Szeret beszélgetni, de néha kifogy a szavakból, és nem tudja, mit kéne mondania
- Élvezi az életet, lelkes, mindenben benne van típus
- Bátor - egyesek szerint vakmerő -,
- Éjjeli bagoly. Keveset alszik, hétköznapokon későn fekszik és korán kel
- Nehezen hoz döntést, sokat rágódik a dolgokon,
- Inkább takarékoskodik, mint költekezik
- Nem tudja, milyen érzések uralják majd aznap, de nagy az önfegyelme
- Szinte mindig összeszedett, pontos, rendszerető. Szereti, ha minden a helyén van.
- Néha kissé borúlátó alkalmanként pesszimista és negatív
- Nem a legjobb az önbecsülése, gyakran gondolja, hogy az emberek nem szeretik, és nem igazán hiszi el a dicséretet, zavarba jön tőle
Külső: Átlagos magasság, vékony, de nem sovány testalkat, sárgásbarna szemek, sötétszőke derékig érő haj, átlagos arc
A pszichés és a fizikai félelem nem ugyanolyan, én is féltem(és félek) ezektől, míg a fizikai alig van jelen.
Amíg nem viszed túlzásba a pszichés félelmet (nem szaladsz el, ha azt mondják szép vagy :D), szerintem egészségesebb mint a naiv, hiszékeny gondolkodás. :)
Tényleg durván szólt be neked az előbbi, de igaza van, ne tőlünk várj megerősítést, akik nem is ismerünk, nem láttunk még. Ezek szavak, de konkrétan semmit sem érnek egy összkép nélkül, ahol nem láttuk hogyan viselkedsz, hogyan mozogsz emberek közelében, milyen a hangszíned, hogyan viszonyulsz másokhoz, stb. Az ember sok rendszer bonyolult kooperációs mükődéséből áll. Leírt információból nem tudsz egy konkrét képet összeállítani a személyről, így nem adhatunk helytálló választ sem.
Mondjuk én lány vagyok, és sokszor én is kerestem a megerősítést a te korodban, de rájöttem, hogy nincs szükségem rá, csupán arra, hogy önmagam legjobb változata legyek és ezért tegyek. Tehát önmagamért fejlődjek, ne másokért. Önmagamért legyek jó, nem másokért. Erre összpontosíts. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!