Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Nagyon barátságos és kedves a legtöbb emberrel

- Kedveli a legtöbb embert

- Kevés, közeli barátja van

- Megértő, könnyen együtt érez

- Nem haragtartó típus

- Szeret beszélgetni, de néha kifogy a szavakból, és nem tudja, mit kéne mondania

- Élvezi az életet, lelkes, mindenben benne van típus

- Bátor - egyesek szerint vakmerő -,

- Éjjeli bagoly. Keveset alszik, hétköznapokon későn fekszik és korán kel

- Nehezen hoz döntést, sokat rágódik a dolgokon,

- Inkább takarékoskodik, mint költekezik

- Nem tudja, milyen érzések uralják majd aznap, de nagy az önfegyelme

- Szinte mindig összeszedett, pontos, rendszerető. Szereti, ha minden a helyén van.

- Néha kissé borúlátó alkalmanként pesszimista és negatív

- Nem a legjobb az önbecsülése, gyakran gondolja, hogy az emberek nem szeretik, és nem igazán hiszi el a dicséretet, zavarba jön tőle

Külső: Átlagos magasság, vékony, de nem sovány testalkat, sárgásbarna szemek, sötétszőke derékig érő haj, átlagos arc

2017. júl. 6. 09:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Dehogynem félek. Csak nem a sötéttől, magasságtól vagy pókoktól, mint a normális emberek, hanem mások véleményétől. Félek, hogy mikor teszek vagy mondok valami olyat, amivel ártok valakinek. Félek tőle, hogy mikor kezdenek el kritizálni. Félek, hogy amikor valaki elereszt egy bókot, csak hülyít vele. Félek, mert nem mindig tudom megkülönböztetni a komoly beszédet és az iróniát... tudnám még sorolni.
2017. júl. 6. 10:58
 12/31 anonim ***** válasza:

A pszichés és a fizikai félelem nem ugyanolyan, én is féltem(és félek) ezektől, míg a fizikai alig van jelen.

Amíg nem viszed túlzásba a pszichés félelmet (nem szaladsz el, ha azt mondják szép vagy :D), szerintem egészségesebb mint a naiv, hiszékeny gondolkodás. :)

2017. júl. 6. 11:10
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
Jól van, pontozzatok le. Semmit nem jelent. Hisztis kis tini, aki megerősítésre vágyik. A többi kamasz pedig támogatja, a felnőtteket pedig lepontozzák. Támogassanak csak, de az élet nem itt kezdődik. Húzzál ki az utcára, és meglátod.
2017. júl. 6. 11:11
 14/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked meg mi bajod van? Nem hiszem, hogy bárkinek is ártok azzal, hogy félévente benézek ebbe a kategóriába és felteszek egy kérdést, ami nem néppukkasztás és gyűlölködés. Inkább az a kérdéses, hogy TE mit keresel a kategóriában. És hogy miért érzed jobban magad felnőttként attól, hogy beszólsz egy 15 évesnek, aki semmi rosszat nem tett.
2017. júl. 6. 11:16
 15/31 anonim ***** válasza:
43%
A felnőttség nálad is csak korban van jelen ahogy elnézem. :D
2017. júl. 6. 11:20
 16/31 A kérdező kommentje:
#15: Sokan dicsekednek az életkorukkal, vagyis azzal, hogy az ő szülei hamarabb szeretkeztek, mint az enyémek :)
2017. júl. 6. 11:22
 17/31 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg durván szólt be neked az előbbi, de igaza van, ne tőlünk várj megerősítést, akik nem is ismerünk, nem láttunk még. Ezek szavak, de konkrétan semmit sem érnek egy összkép nélkül, ahol nem láttuk hogyan viselkedsz, hogyan mozogsz emberek közelében, milyen a hangszíned, hogyan viszonyulsz másokhoz, stb. Az ember sok rendszer bonyolult kooperációs mükődéséből áll. Leírt információból nem tudsz egy konkrét képet összeállítani a személyről, így nem adhatunk helytálló választ sem.

Mondjuk én lány vagyok, és sokszor én is kerestem a megerősítést a te korodban, de rájöttem, hogy nincs szükségem rá, csupán arra, hogy önmagam legjobb változata legyek és ezért tegyek. Tehát önmagamért fejlődjek, ne másokért. Önmagamért legyek jó, nem másokért. Erre összpontosíts. :D

2017. júl. 6. 11:31
 18/31 anonim ***** válasza:
#11: AMit leírtál, nem félelem, hanem megfelelési kényszer, ami az alacsony önbecsülésedből ered. Ezen sok tini átesik, mondhatni a korosztály egyik sajátossága. Arra kell figyelni, hogy ahogy éredsz, fokozatosan le kell vetkőznöd ezt. De akár már most is elkezdheted. Ha gonolod, segítek, hogyan tedd.
2017. júl. 6. 12:12
 19/31 StayAwake...Forever ***** válasza:
0%
Én azt mondom kösd fel magadat, mindenkinek jobb lesz.:)
2017. júl. 6. 14:34
 20/31 A kérdező kommentje:
Miccsoda beszólás :D Ja, nem.
2017. júl. 6. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!