Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ebből a szempontból hogyan álltok a női testhez? Szerintetek ebből lehet problémám?
168 cm magas vagyok, egyáltalán nem tartom magam csúnyának. Viszont nem igazán sportolok, mert nem szeretek( max biciklizés, néha úszás, vagy túrázás: de ezeket sem heti rendzsrességgel gyakorlom) és észrevettem, hogy pl. a karom(bicepsz), meg a fenekem puha. Mivel nem sportolok aktívan, ezért értelemszerűen ezeken a területek nálam nem feszesek. Nem azt mondanám, hogy undorítóan plöttyet, csak puhább, mint valakinek, aki folyamatos edzésben tartja magát.
A mostani barátommal le szeretnék majd feküdni és nem tudom, hogy ez a kis ,,puhaság" a karomnál, meg a fenekemnél gondot okozna-e. Merthogy szerintem nem nagyon van baj a testalkatommal, a hasam is lapos, a C kosaras vagyok, az egyetlen porbléma, amit már emltettem.
Fiúk ti hogy álltok ahhoz, ha egy lánynak átlagos az izomzatának kidolgozottsága és nem tartja sporttal, edzőteremi gyakorlatokkal fitten magát? Szex vagy ismerkedés közben, prákapcsolat során ez problémát okozna nektek? Ki hogy áll a témához?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nos azt, hogy a barátodnak gondot fog okozni a "puhaság" a karodon és a fenekeden ezt tőle kéne megkérdezed szerintem, ő adhat rá releváns választ.
Nekem személy szerint nem prioritás az izomzat megléte vagy éppenséggel hiánya, nem ezt fogom a randikon megfigyelni.
én ezt nem értem...Mióta lett kötelező, hogy mindenkinek élsportolónak kell lennie????
Soha az életben nem sportoltam, és fel sem merült bennem, hogy ez baj. Miért kellene sportolni? Sportoljanak a sportolók!
Soha nem volt ebből gond. Mondjuk, nekem normális pasijaim voltak mindig is, nem kokszos lufimajmok.
:)) az én barátom is normális. és eddig bennem sem merült fel ilyesmi. csak az a helyzet, hogy mostmár mindenhonnan az edzés, az edzőterem, diéta, kockahas, ,,fittnek kell lenni" ömlik az arcodba, interneten, de már az ismeretségi körökben is. a közeli 50 ismerősömből legalább 30 edzeni jár állandóan, egézséges élet megszállott, kockahas stb. És akaratlanul is felmerül bennem a kétely, látva őket, hallgatva a beszélgetéseiket. Eddig nem is gondoltam, hogy az, hogy ebből kimaradtamm probléma.
De örülök, hogy más is hasonló véleményen van. Köszi :)
Én régebben nem edzettem, az utóbbi 8 évben rendszeresen. Formásabb lettem, de nem full kigyúrt.
Eredmény: jobban erzem magam a bőrömben, fornasabb lett az alakom, több férfi felfigyel rám, nagyobb lett az önbizalmam. N
Nálam tulajdonképpen nem az a helyzet, hogy utálok mozogni/sportolni. De nem szeretek edzőterembe járni, meg otthon tornázni, nem tudom, de valamiért zavar és kényelmetlen. Ha pl. érzem, hogy sok az energiám, akkor biciklizek pár kilómétert, addig, míg úgy nem érzem, hogy kellemesen elfáradtam. De nekem ez a rendszeres edzés nem jött be. Pedig próbáltam és nem megfelelési kényszer miatt, csak kíváncsiságból és nagyon nem szerettem :/ Viszont hegyet mászni, túrázni bármikor szívesen elmegyek (és ilyenkor nem kis 500méteres dombocskákat mászok). Gondolom mivel különöbzőek vagyunk, ezért a mozgás igényünk is más.
De köszönöm a válaszokat és örülök, hogy akkor tényleg nincs baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!