Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a problémám. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga szasza kérdése:

Ez lenne a problémám. Mit tegyek most? 12L

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel 2 hónapja írogatok de van egy probléma ő 17 éves. 2 szer találkoztunk és nem volt semmi (nem is akartam ). A második találkozásnál már volt csókolózás de semmi több. Mikor haza ért akkor irt és egy keveset beszélgettünk de utána nem nagyon írt Nem tudom hogy miért... Ja és azt elfelejtettem írni hogy ő úgy tudja hogy én 14 éves vagyok . Tudom nem volt szép dolog hazudni... Előre is köszi a válaszokat!?
2015. aug. 7. 19:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért!
2015. aug. 7. 19:17
 2/9 anonim válasza:
ATYA ÚÚÚÚR ISSTEEENNN
2015. aug. 7. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésednek jobb helye lenne itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok

2015. aug. 7. 19:25
 4/9 anonim válasza:
Ezt azért illene tudnod, hogy hány éves vagy. Előbb azt a kérdést írd ki! Utána, meg ha véletlen 18 alatti vagy akkor ajánlom a Tini párkapcsolatok topikot.:D
2015. aug. 7. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez lenne a problémám. Mit tegyek

most? 12L De 14 vagy XDDDD

2015. aug. 7. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most azonnal közöld a sráccal, hogy 12 vagy... a saját és az ő érdekében tedd ezt meg. Előbb kicsit gondolkozz.. aztán cselekedj. Ne értsd félre, nem akarlak bántani, de ez így nagyon nem okés...
2015. aug. 7. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
a srác helyében ezt megtudnám szemközt köpnélek kis pisis
2015. aug. 7. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Mit akarsz te egy 17 éves sráctól?!

Neked csókot max. a tv-ben kellett volna látnod....

2015. aug. 7. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Na elmész te a......
2015. aug. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!