Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kis problémám magammal és egy sráccal is. Kicsit komplikált és lehet furcsa. (? ) 🙄🤔
Szóval van most egy fiú akivel szívesen összejönnék (már régóta nagyon tetszik) és ő is velem. Viszont nekem van egy idegesítő(?!) tulajdonságom, túl féltékeny vagyok. Pedig nem szeretnék de ha bármi olyan van rögtön bepöccenek.. Tudom hogy ez szar, pedig én tényleg nem szeretnék ennyire féltékeny lenni mert már engem is zavar.
Ilyenkor általában még olyanok is eszembe jutnak, hogy én milyen szar vagyok meg csúnya és nem is érdemlek meg egy ilyen jó pasit mint ő...
Teljesen depis hangulatba kerülök ilyenkor és az egész kapcsolattól elmegy a kedvem..
Hogyan tudnék ezen változtatni?😤😒
(17/L, 18/F)
Ez így kiábrándító, még a féltékenység elviselhető egy bizonyos szinten de aztán nem. Az meg még rosszabb ha ez miatt az jut eszedbe hogy csúnya vagy és hasonlók. Én szakítanák egyből, mert ez ki kell mondani: hisztizés.
Úgy tudnál változtatni, ha olyannal jönnél össze akiben BÍZNÁL TELJES MÉRTÉKBEN, és normális kapcsolat működne köztetek. Magaddal kell ezt főként megbeszélned, és arra rádöbbenned ha ilyen maradsz nem marad meg melletted sokáig senki sem.
Én szívesen járnék veled, aztán ha rádjön az 5 perc jól megverlek. :D
Tuti beválna 👌
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!