Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tanacsot adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tanacsot adni?

Figyelt kérdés
Igazabol nagyon hulye problemam van... Annyi a lenyeg, h van egy lany, akivel mar egy ideje szinte minden nap beszelunk (fb-n... bonyolult...) es en meg penteken elkoszontem tole, illetve irtam, h majd holnap vagy az utan beszelunk... Na most, azota a fb szerint nem volt fent, de tudom, hogy fent volt, mivel az fb oldalara postolt cuccokat. :O Ez mi akar lenni? Legalabb egy olyat irhatott volna, h figyelj, nem szeretnek nagyon beszelgetni veled... Jo persze, lehet az van megint, h tulreagalom az egeszet (sokszor elofordul...) de akkor is, postok szerkesztesere van ideje... :/ Jo mondjuk az meg rosszabb lenne, ha latta volna, h irtam azota neki, de nem ir vissza...

#Facebook #tanács #ertelmetlen egyebkent a problemam...
2015. aug. 24. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a face nem jelez mindig h kaptál üzit pedig kaptál...sztem csak ez van
2015. aug. 24. 14:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat tudom, elegge sokat benazik nekem mostanaban az fb... Majd kiderul mi van. Koszi a valaszt. :D
2015. aug. 24. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem online ráírhatsz :) Lehet csak kikapcsolta a chat-ét, mert nem akarja, h mindenki írocsgáljon neki. Plusz a posztoláshoz nem fontos felmenni facebook-ra, sok netes tartalom megosztható ... ott a face megosztó ikon alattuk
2015. aug. 24. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Ohh hat irtam en neki. :D De csak sent nem delivered, szoval megkapni biztos nem kapta meg. :/ Fb-n a neve mellett nincs semmi, szoval h mikor volt fent stb. viszont messenger meg azt irja h 1 napja... Ezt sem ertem...
2015. aug. 24. 15:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Nah problema megoldva. :D
2015. aug. 24. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Király :D
2015. aug. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!