Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni? (a többi lent)
17 éves srác vagyok, és többet kezdtem érezni a lánybarátom iránt(aki az osztálytársam is). Elmondtam neki, nem nyálasan csak amikor táborban(vagyis osztálykiránduláson) ment a sörözés és kettesben voltunk elmondtam neki,hogy többet is eltudnék vele képzelni. Elmondta,hogy sajnos ő nem érez többet, és hozzátette,hogy reméli hogy a barátságunkat ez nem fogja tönkretenni mire mondtam neki,hogy nem mert tudom kezelni a nehéz helyzeteket és elfogadom,hogy nem akar többet. Minden simán ment tovább csak kb. 2 hétre rá a suliba egyre kevesebbet kezdett keresni, és mikor hívtam beszélni, megkérdezte,hogy miről szeretnék beszélni mire elmondtam(csak egy átlagos baráti duma, mint amikről általában beszélni szoktunk)és meglepődött,hogy csak csak erről akarok beszélni.
Eléggé rosszul esik ez nekem mert egyrészt nem olyannak ismertem meg aki nem tudja kezelni a kínos helyzeteket(vagyis túllépni rajtuk), továbbá az is zavar én az elmúlt 2 évben mindig támogattam mindenben őt, én csak erre annyit szeretnék,hogy lendüljön túl ezen,hogy elmondtam neki,hogy többet is el tudok képzelni.
Mit tanácsoltok, mit tudnék tenni? Ha hagynám az egészet és nem leszünk újra barátok akkor kínos lesz a további 2 év a suliban látni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!