Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért könnyűvérű lennék?
Figyelt kérdés
16éves vagyok,és még szűz,egy jó darabig még az is akarok maradni,hogy tényleg azzal legyen az első,akit szeretek,viszont van egy fiú,akivel 4hónapja van kapcsolatom,nagyon szeretem,2évvel idősebb nálam,ami szerintem pont ideális,eddig nem nagyon volt semmi sem csokolozason kivül,viszont utolsó 2 alkalommal,hogy találkoztunk lefeküdtünk,de nem vaginálisan,es mindig ez a kerdes fordul meg a fejemben...tudom,hogy csak 16,inkabb szurcsolgessem meg a kakaot,de nagyon szeretem.2017. júl. 7. 21:22
1/5 anonim válasza:
És van arcod leirni hogy szűz vagy de seg gbe raktak😅 Nem is neveztelek volna könnyű vérűnek ha azt irod hogy 4 hónap után lefeküdtetek hisz nincs abba semmi de így a szánalmas vicces ku rva kategóriába tartozol😅😅.
Aszondja szűz😅
2/5 anonim válasza:
Az análistól tönkre mehet a végbeled is.
3/5 anonim válasza:
Hagyjad már ezt a szűz szöveget. Kufircoljatok, hadd recsegjen az ágy! Ha szereted, akkor meg pláne!
4/5 anonim válasza:
Ennyi erőből normálisan is lefeküdhettél volna vele.
Egyébként megsúgom, hogy már nem vagy szűz. Sőt! Ez sokkal durvább, mint a normális szex.
5/5 anonim válasza:
409-esnek javasolnám, hogy tanuljon meg írni és olvasni, és ne küldözgesse a hülye privátjait, mert a lőtéri háromlábú kutyát nem érdeklik a f#ságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!