Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány diszkózni jár, az könnyűvérű?
Nos; ez egy eleg durva altalanositas. Nyilvan van valami alapja annak, ha ezt mondjak.
De sosem tudhatod valaki miert kerul oda, plusz a bulizok kozott is vannak kulonbsegek.
Nem mindegy pl, hogy valaki csak iszik egy kicsit es jol erzi magat, vagy olyan reszeg hogy beszelni sem tud.
Vagy nem mindegy hogy a barataival megy el es veluk szorakozik, vagy pedig csak azert megy hogy egy csomo idegennel keruljon "kozelebbi" kapcsolatba.
Persze egyszeru lenne azt mondani hogy mindenki ribi aki ott van, de nem igazsagos :D
Hmm... szepen megfogalmazva, a pletykak altalaban nem igazak, de mindig van valami alapjuk :)
Egyebkent nyilvan van alapja, de a kivetelek erositik a szabalyokat. Meg elofordulhat hogy egy nornalis tarsasag megy el egyutt. Vagy egy felenk lany egyszer kiprobalja.
Szoval ez nem torvenyszeru, de nem veletlen hogy ott csak alkalmi kapcsolatokat talalni.
Egyebkent ha valaki elitel azert mert nem jarsz bulizni, akkor az egy idiota :D Ahogy arra sem lehet rogton rosszat mondani aki meg bulizik. En is voltam mar buliban, de nem ittam le magam es nem kavartam senkivel, akkor most mindegy mert buliba mentem ribi vagyok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!