Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek könnyűvérű vagyok? 16/ l
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy annyira nagyon érdekel a szex de egyre inkább kíváncsi vagyok hogy milyen lehet szeretkezni. Így 16 és fél évesen nincs kapcsolatom és nem is volt , és nem is lesz egyenlőre mert a környezetemben nincs olyan akivel lehetne valami egy idegennel meg nem jovok össze szóval még úgyis szüz leszek egy ideig. :D
És ha szeretni fogom, megbízok benne , akkor miért ne fekudnek le vele pár hónap után?
Én szerintem egyik fiú se vár a barátnőjére évekig és aki igen az erre ne legyen büszke szóval nem várnam el senkitől hogy várjon ram évekig.
Szóval ha, megleszek elegedve a testemmel,lesz egy baratom akit szeretek és megbízok benne , max fél év után le fekszek vele.
Szerintetek?
2016. jún. 18. 02:40
1/10 anonim válasza:
Nem kell elsietni, de szerintem nincs ezzel semmi gond, a lányoknak/nőknek is vannak szükségleteik.
2016. jún. 18. 03:33
2/10 anonim válasza:
nem de nem kell sietni
2016. jún. 18. 04:00
3/10 anonim válasza:
nem
2016. jún. 18. 05:28
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy az vagy.
2016. jún. 18. 06:59
5/10 anonim válasza:
Nem vagy könnyűvérű, bár sztem a mai fiúk/ férfiak nem várnának fél évig sem...
2016. jún. 18. 08:14
6/10 anonim válasza:
én vártam anno az első barátnőmre 8hónapig, de semmi sem történt, és ő még be is sértődött h csak azt akarom... szakítottam vele, aztán egy év múlva bepróbálkozott h hátha visszajöhet hozzám.. elhajtottam :)
2016. jún. 18. 08:19
7/10 anonim válasza:
Ezt szerintem nem lehet így előre megmondani hogy akkor 2 hónap lesz. Ha hamarabb is úgy érzed hogy akarod és vele akarod akkor tedd meg. Ha meg viszont eltelik a megszabott idő és még nem vagy kész (ami lehet, mert más elméletben mint gyakorlatban) akkor kellemetlen ha megteszed meg ha halogatod az is. Szóval én nem tűznék ki ilyen dolgokat. Amúgy meg nem mindenki azért váratja a barátját mert fél hogy könnyűvérűnek tartják vagy próbára akarja tenni. A barátom rám több évet várt, azért mert gátlásos, paranoiás és éretlen voltam. Szóval van aki vár a barátnőjére és szerintem én lehetek rá büszke és ő is lehet rá büszke hogy ennek ellenére hűséges maradt. Sok mindent nem tudsz még, nem minden fekete-fehér és nem minden az hogy mások mit gondolnak.
2016. jún. 18. 10:39
8/10 anonim válasza:
Nem az a szégyen, ha lefekszel valakivel, hanem az, ha mindenkivel.
2016. jún. 18. 16:39
9/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az lennél. Szerintem ez teljesen normális dolog.
2016. jún. 18. 17:08
10/10 anonim válasza:
"És ha szeretni fogom, megbízok benne , akkor miért ne fekudnek le vele pár hónap után? "
Ez így rendben van, de ettől a felfogástól sose térj el!
De a korodban az említett félév ne max. legyen,hanem minimum. Azért a felajzott pi.csákat kapcsolatban sem szeretjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!