Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől könnyűvérű vagyok? Jó ötlet ez?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel csak beszélgettünk, még csak találkozásra sem került sor, de egy ideig bejött és azt hiszem én is neki, de ez totálisan megváltozott. Most van egy másik srác, aki az egyik legjobb haverja, erről nem tudtam, később derült ki. Felejtsem el? Ha nem teszem, akkor az nem a legjobb ötlet nem?
Kérlek titeket, csak normális választ írjatok, hülyeségekre nincs szükségem.
2017. jún. 13. 18:56
1/3 anonim válasza:
Nem vagy az, és miért kellene elfelejteni? A másik sráccal nincs semmi köztetek ha pedig kölcsönös a vonzalom akkor miért ne.
2/3 anonim válasza:
Úgy érted hogy bejött hogy randiztatok? Vagy csak úgy bejött, aztán ennyi? És ha totálisan megváltozott, akkor mit akarsz elfelejteni? Ja és csak annyit tudok mondani hogy a barátod után a haverjával járni nem valami jó ötlet. Nem akarok utalgatni, ki fogom mondani: Mindenki egy ri.bancnak fog tartani. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem jártunk az első sráccal, szerintem elég érthetően le lett írva :)
2017. jún. 13. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!