Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek facebookon keresztül összejöhet egy párkapcsolat? 17/F
Nekem szokott sikerülni.
Tavaly nyáron az egyetemi gólyacsoportból kezdtem el beszélgetni egy lánnyal, 1 hónappal később, már úgy mentünk a gólyatáborba, hogy 3. talin összejöttünk még nyáron... :D
Most is beszélgetek egy csajszival, még nem taliztunk, de teljesen rám van kattanva. Likeolt nekem instagramon, bejelölt facen, én meg ráírtam. 1 hónapja beszélünk, hajnalig írkálunk, reggel amint kinyílik a szeme, első dolga, hogy ír, munkahelyről még ki sem ért, már hív, és 2 órát simán beszélünk.
Szerintem ezek teljesen egyértelműek.
Persze jól kell keverni a kártyáid, amit észrevettem, hogy imádják a pimaszságot. Valamivel odaszúrsz neki, mondja, hogy utál, erre te: dehogy utálsz, ilyenkor szeretsz csak igazán... stb. ezektől kikészülnek. :D
Persze emellé nem csak erről kell szólnia, meghallgatni, megismerni a másikat (persze ne úgy, hogy mindent elárulsz magadról).
Nyugodtan mesélj neki a terveidről, munka, tanulás, edzés, családalapítás, ezek nagyon jó benyomást keltenek.
Sok sikert, nem mondom, hogy könnyű, sok barátommal volt olyan hogy beszélgetett így valakivel, aztán olyan gáz dolgokat írt neki, hogy a csaj lescreenshotolta, és azon nevetett, félmeztelen képeket küldött, nem tudott helyesen írni, mereven akart előrehaladni, és nem élvezte.
De megoldható dolog.
19F
#5-ös vagyok!
Az kimaradt, hogy ha így messengeren kialakítasz vele egy jó viszonyt, és amikor meglátod, hogy a tenyeredből eszik, az olyan magabiztosságot ad, hogy személyesen sem az ég világon semmi gond. :)
Az exemmel facen ismerkedtünk meg. Tehát összejönni nem lehetetlen, de azért a helyedben inkább venném a bátorságot és odamennék vkihez azért, mert személyesen lehet a legjobban megismerni vkit már az első pillanattól kezdve. Látod a szemét, az arcát miközben reagál, és nem is tudja mindig tökéletesíteni a mondandóját, mint ahogy azt tenné messengeren, mert ugye nincs ideje rá.
De akkor itt a valós példa is: az exemmel egy hónapig irogattunk, majd aztán jöttünk össze. Az üzenetei alapján egy magabiztos, vicces embernek hittem, majd 2 hónap járás után kiderült, hogy igazából egy nárcisztikus személy, konkrétan non-stop dicsérni kellett, és amúgy meg egy lelki rongy volt a családi háttere miatt. Úgyhogy szakítottam vele.
Tehát röviden: vigyázz a facebookkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!