Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi fog kisűlni ebbôl?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi fog kisűlni ebbôl?

Figyelt kérdés

Elôször is, nem rólam van szó,(12/L+1hónap és 13/L leszek)hanem a nôvéremrôl(másfél évvel idôsebb nálam, 14+fél). Eddig nem is volt róla szó, de most is elment a hittantáborba(már 7éves korunk óta járunk abba a táborba, egyikünk se hisz istenbe, csak meg lettünk keresztelve apánk révén, ēs ugye templomba járattak, meg iskolában hittanra, de én már nagyon régen ott hagytam az egészet a fenébe, a hittantábort is utáltam mint a fene, ígyár a nôvérem évek óta egyedül megy abba a táborba.Ja, én az egész istenes akármi otthagytam már nagyon rég, de a nôvérem nem, mert szereti az ottani korcsoportjának a hangulatát,társaságá. Ebben az a lényeg, h nagyon ritkán jár templomba, évente egyszer, azt ia csak a tábkr miatt, de suliban viszont hittanos, és erkölcsös).

Van ott egy gyere akit már régóta ismerünk templomrévén,(ô 16 éves)de amint leírtam nem találkoz vele a nôvérem, évemte 1-4-szer(mindig is így volt ez). Ugyebár idén is elmet ebbe a táborba, ami 6napos mindennel eggyüt, oda-visszaérkezés. És most kitalálták h szerelmesek, vagy tudom is én. A fiú a táborban megcsókolta a nôvérem(azt nemtom h viszonozta-e), meghívta szombatra a lakására, amikor visszaérkeznek, úgy h nincsennek otthon

a szülei. A nôvérem bele ment volna, de anyu nem emgedte. És most azok után sem engedi el ezzel a fiúval találkozni a nôvéremet,mert felhívta a szobájába estére még a táborba. Szerintetek jól teszi anyu, meg hogy vajon mi lesz belôle,és nektek mi a véleményetek rróla?Mert nekem semmi kedvem nincs úgy elmenni Horvátországba nyaralni, 2hét múlva, hogy sz*r legyen a hangulat anyám és a nôvérem között egy ilyen butaság miatt... (csak 3-man megyünk)

a válaszokat elôre is köszii:)

#szerelem #párkapcsolat #mi lesz ebbôl
2017. júl. 3. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát menjen el. Nem kell anyádnak tudnia róla.
2017. júl. 3. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
hát, ha kiderülne, akkor abból lenne aztán botrány...:P (amúgy meg azt kifelejtettem, h egy roma srác aki örökbe van fogadva, és ezt fél éve tudta meg, a valódi anyja németországban prosti, a valódi apja meg börtönben is ült, persze erröl nem tehet)
2017. júl. 3. 16:30
 3/5 mcrgt2 ***** válasza:
Én nem engedném mert a fiu lyukra játszik csak.
2017. júl. 3. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, anyukám is ezt gondolja, ezērt nem is engedi
2017. júl. 3. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
apám zseniális megfogalmazása pedig:A kandúr d*gni akar. XDDD
2017. júl. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!