Hogyan legyek ebbôl jobban?
Figyelt kérdés
Tud valaki valami jo módszert a szorongasra,es a pánikrohamra?6 éve szedek gyógyszereket,voltam jobban is,de most hogy gondjaim vannak a kapcsolatomban pánik rosszullétek gyötörnek megint.2015. aug. 21. 21:17
1/3 anonim válasza:
Tapasztalat.
Sport-Sport ha futás vagy valami + nekem a vallás is segített de ez egyéni dolog (katolikus)
2/3 anonim válasza:
Próbáld keresni Istent és beszélgess sokat a barátoddal. Miért érzed magad rosszul a kapcsolatodban? Nem bízol meg a párodban? Beszéljétek meg, ha nem megy, inkább hagyjatok az egészet, de ne legyél tőle beteg. A családodra nem tudnál támaszkodni?
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs igazán családom akire szamithatnák..a vallás annyira nem mozgat,de azert koszi.a párom miatt újult ki,de ami a probléma azt hiaba próbálom vele megbeszélni.gondolkodtam a szakításon pedig szeretem,de félek hogy attol is rosszabbul lennék.mert azert nagyon szeretem,es az is megviselne
2015. aug. 22. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!