Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés
Elég összetett dolog. Nem vagyok túl jól mostanában. Viszonzatlan szerelmes vagyok. Nagyon szeretem. Ne írjátok, hogy 13 évesen nem lehetek szerelmes, mert már kb. két éve szeretem, és nagyon fáj. Mert ő mást szeret. A másik, hogy magányosnak érzem magam társaságban. Nem tudom, miért, nem mintha soha nem vennének észre, vagy valami... Én mégis úgy érzem, mintha láthatatlan lennék. A legjobb barátnőmtől is kezdek eltávolodni - az én hibámból. Közönség elé félek kiállni, remegek, gombóc van a torkomban, izzad a tenyerem, sírógörcsöm van. Rossz érzés. Az utcán ha valaki nevet, meggyőződésem, hogy engem nevetnek ki. Rosszul érzem magam. Ha valamit állítólag jól csinálok, én biztos vagyok benne, hogy csak biztatnak. Az apám meg iszik, és bolond olyankor, és már nem is beszélek vele. Ezeken kívül még evési zavaraim (?) is vannak. Nagyon sokszor koplalok, bár tudom, hogy nem normális. Elhitették velem, hogy kövér vagyok. És szerintem is az vagyok. Meg bűntudatom van evés után. Segítsetek, mit tehetnék!

2014. máj. 20. 18:43
 1/2 anonim válasza:

Szia, megdöbbentő hogy ilyen helyzetben vagy 13 évesen. De szerintem a fejedben kéne eldöntened azt hogy változtatni akarsz, tudom hogy sablonnak tűnik, de próbáld meg hogy nem rossz kedvvel kelsz fel, hanem örülsz annak hogy kaptál még egy napot, húzd el a függönyöket rögtön mikor felkeltél, tölts el pár percet azzal hogy kinézel az ablakon, vagy menj is ki és élvezd azt hogy élsz.

A szerelemhez meg csak annyit tudok ajánlani hogy el fog múlni, ha kizárod a fejedből, és egyszer majd úgy kelsz fel hogy már nem hiányzik, mert biztos vagyok benne hogy jobbat érdemelsz nála ha 2 éve nem vesz észre téged:)

Tölts sok időt a szabadban, rajzolj, énekelj, próbálj kezdeményezni a barátnőd felé, gondolj a dolgok pozitiv oldalára, egyél egészségesen, igyál sok citromos vizet, és aludj sokat! És fel a fejjel, mert nem lesz örökké ilyen szomorú a közérzeted! Változtasd meg te magad a hozzáállásod! Gyönyörű napot:))

2014. máj. 24. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

El nem tudod képzelni, mekkora örömet okoztál már azzal, hogy válaszoltál :) És megpróbálom, amit írtál, mert jóknak tűnnek

2014. máj. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!