Mit tegyek, hogy jobban legyek?
Szia, megdöbbentő hogy ilyen helyzetben vagy 13 évesen. De szerintem a fejedben kéne eldöntened azt hogy változtatni akarsz, tudom hogy sablonnak tűnik, de próbáld meg hogy nem rossz kedvvel kelsz fel, hanem örülsz annak hogy kaptál még egy napot, húzd el a függönyöket rögtön mikor felkeltél, tölts el pár percet azzal hogy kinézel az ablakon, vagy menj is ki és élvezd azt hogy élsz.
A szerelemhez meg csak annyit tudok ajánlani hogy el fog múlni, ha kizárod a fejedből, és egyszer majd úgy kelsz fel hogy már nem hiányzik, mert biztos vagyok benne hogy jobbat érdemelsz nála ha 2 éve nem vesz észre téged:)
Tölts sok időt a szabadban, rajzolj, énekelj, próbálj kezdeményezni a barátnőd felé, gondolj a dolgok pozitiv oldalára, egyél egészségesen, igyál sok citromos vizet, és aludj sokat! És fel a fejjel, mert nem lesz örökké ilyen szomorú a közérzeted! Változtasd meg te magad a hozzáállásod! Gyönyörű napot:))
Köszönöm szépen a választ!
El nem tudod képzelni, mekkora örömet okoztál már azzal, hogy válaszoltál :) És megpróbálom, amit írtál, mert jóknak tűnnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!