Mit tegyek nagyon rossz az életem senkinek nem kívánom mit tegyek hogy egy picit is jobban legyek?
Elősször is biztos szeretted a lányt de gondolom vannak barátaid. Lógj velük biztos nem zavarod őket.
1 lányért nem kell meg halni voltam már én is így de a haverok/barátok mindig segítettek...
Először is nem így kell felfogni a dolgot... rengeteg embernek van rossz sorsa, szinte minden gyreknek elvállnak manapság a szülei, és nem csak téged hagy el a bnőd, de ők mégsem lesznek öngyilkosok, és mégsem akarnak meghalni. Mi lenne, ha minden rosszéletű ember megölné magát? Biztos van valami jó az életedben. Tedd azt előtérbe. Kezdj el valamivel foglalkozni, legyenek új hobbijaid, ismerkedj emberekkel, járj szakkörökre, edzésekre, bulikba, járj el a haverokkal, barátokkal szórakozni. Semmiképp se otthon ülj a gép előtt, mert az nem tesz jót, az még nekem is csak depressziót okoz, ha egész nap csak tévézek meg gépezek, és ki sem mozdulok.
Kezdj új életet, szerezz új barátokat (akár új bnőt is), és új hobbikat.
Én csak ezt tudom ajánlani. És sose felejtsd el, hogy nem csak neked van rossz életed, és lehethogy valaki örülne neki, ha olyan élete lehetne, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!