Rossz az msnem, azt írja, hogy elérhető vagyok, közben rejtve vagyok kapcsolódva és senkinek sem jelez. Mi lehet a probléma? Vírús?
Éljen xD Meg van már a hatodik (!!!) hely, ahova ugyanazt a szöveget írom le xD
A Windows Live egy olyan újszerű program lett, amiből rengeteg minden lényeges, a rendes futáshoz szükséges dolgot kifelejtettek (legfőképp a csini dizájn és a baromira felesleges funkciói miatt), ezért a program néhol (picikét) hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függőben Lévő Felkérése Van. Belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban.
Már nagyon sok MSNes hibával kapcsolatos kérdésre válaszoltam, de mindig ugyanez a válaszom, amit ide is beírtam...
Én egyenlőre eddig ilyen kérdésekre adtam választ: Ismerősét tiltotta, törölte a kérdező személy, a Windows Live Rendszerből is ki lett törölve, de folyton kapta az adatokat róla az Újdonságoknál. Megváltoztatta a személyes üzenetét, a nevét, ilyenek... De a Windows Live Rendszerben való törlés után, nem kaphatna semmiféle információt már erről az emberről.
Sokaknak nem engedi az MSN megerősíteni az email címét.
Beakarna az illető jelentkezni MSNre, de neki el se kezd tölteni a bejelentkezés, kapásból, amint lenyomja az entert, kiírja neki az MSN, hogy Nem sikerült a bejelentkezés. Kattintson vmelyik lehetőségre: Mégse, vagy Újra??? Persze, arra, hogy Újra kattintgathat ezerszer is, de akkor sem fog bejelentkezni. De mindenki más (más címmel ugye) be tud. Hmm, érdekes...
De volt már beszélgető ablakos kérdésre is válaszom xD Van itt minden xD Ráírtak, mikor be volt jelentkezve, de nem tudta megnyitni az MSN ablakot??? AZ MSN simán lerakta neki a Tálcára és nem lehetett megnyitni.
Szóval, a te problémád is az MSN egyik hibája. Nem hiszem, hogy tudsz ellene bármit is tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!