Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves csaj szívathat egy 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves csaj szívathat egy 15 éves fiút?

Figyelt kérdés

Össze ismerkedtem egy csajjal aki 13 éves. Visszahúzodó, aranyos lány. Elkezded velem beszélgetni messengeren, és az jön le, hogy tetszek neki. Van amikor csak egy smilet küld, akkor várok egy jó, 5-10 percet aztán elköszönök, de egyből írt, hogy "ne!!! Maradj!"

Sztem nem lesz belőle semmi, de úgy tűnik, hogy a csaj érzelmileg már érett, és azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehet-e, hogy csak szivat-e? Mert egy tényleg értelmes 13 éves lányról beszélünk és azért gondolkodok ezen, mert ennyire egyértelművé tenné, hogy tetszek neki, vagy csak szivat. Szerintettek?

2017. jún. 29. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy szivatni akar,nem hinném,hogy eszébe jut főleg ha helyes srác vagy
2017. jún. 29. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább szívasd te őt! :D
2017. jún. 29. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
szégyen lenne ha szivatna xd
2017. jún. 29. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:

13 évesen nem tudom, hogy hogy lehet érzelmileg érett...

Lassan 3 éve volt, hogy 13 voltam. Én még akkor mindenre gonoltam, csak a pasizásra nem. És szerintem nem kéne elsietni a dolgot. 15 éves fiu igaz még agyilag ott van a csajhoz, de a csaj sem valami hu de ertelmes olyankor még. Nem csak magambol indulok ki, de egy 13 évest sem ismerek aki értelmes lenne...

2017. jún. 30. 10:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3#! Biztosra állíthatom, hogy a lány minden téren érett!
2017. jún. 30. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem hármas, hanem négyes. Bocsi, elgépeltem...m.
2017. jún. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!