Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jönnek be a gitáros...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jönnek be a gitáros fiúk lányok?

Figyelt kérdés

6 éve zenélek, több hangszeren is játszok, gitárórát is adok, de úgy látom, hogy egyre kevesebb az olyan lány, akiknek érték is a zene :D

Ti hogy látjátok? 20/F

2017. jún. 23. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mivel én magam is gitározok, el nem ájulok tőle, de összességében nagyon bejön :)

17/l

2017. jún. 23. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne ha gitározik, de az sem ha nem 16/L
2017. jún. 23. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Imádom őket ahogy játszanalk az egy csodás :) én magam is elkezdtem de magamtól nem éreztem rá magamtól nem ment így abba is maradt 17/L
2017. jún. 23. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
én nagyon érdekesnek találom az ilyen embereket, és irigylem is őket, hogy van ehhez adottságuk... nekem sajnos nem volt sem lehetőségem sem tehetségem megtanulni egy hangszeren játszani, de még nem adtam fel, hogy egyszer összejön a dolog :D 19/l
2017. jún. 23. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem de nem tartom előnynek. Szóval szuper ha tud de nem meghatározó dolog

15l

2017. jún. 24. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam előny, és úgyis gitár tanárt keresek most :D

15/L

2017. jún. 24. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Akinek fontos ugyanugy a zene mint neked az el lesz ajulva toled, de aki nem ert a zenehez azt hidegen hagyja. Mostani kiszemelfem nagyon nem az esetem de amint kiderult h o is gitarozik meg zongorazik azota Istenkent nezek fel ra es na... ezzel azt akartam mondani h minenki mas de nem hatrany ;)

16L

2017. jún. 25. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!