Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Ha mellette még jól is nézz ki akkor maga a tökéletesség.
2/16 anonim válasza:
Az hogy wow. Van egy gyengém a zenészek iránt. Nagyon szexi, ha valaki ért a zenéhez. 18/L
3/16 anonim válasza:
Imádom a gitaros/dobos sracokat. Fokepp a muveszi hajlamaim miatt. 😁
5/16 anonim válasza:
Az lenne az első gondolatom, hogy: Hm, vajon mennyi idő alatt idegelném ki a gitártudásommal? :D
De amúgy meg könnyebb lenne elindítani vele egy beszélgetést, mert 1 hobbiját már tudom is.
17/L
6/16 Shai-Hulud válasza:
Főleg a léggitárosak jók, az aztán szupi ahogy pengetik a ......
7/16 anonim válasza:
Nekem csak akkor jönnek be , ha tényleg jól tudnak gitározni és nem csak van egy gitárjuk és 2 számot le tudnak vele játszani. A gitáros srácoknak általában , vagyis hát az én ismerőseim között csak hosszú hajúak vannak és mindig megnövesztik a körmüket , nekem ez nem tetszik.
8/16 anonim válasza:
Sekszi tud lenni, de nem a hosszu haju stilusbol. Az nekem se jon be. :D
9/16 anonim válasza:
Nekem pont a hosszú hajú, és körműek jönnek be :) A legtöbb gitáros ismerősöm ilyen. Persze hiába ilyenek, mert a személyiségük rémes, csajozósak, kissé beképzeltek, szóval mint pasi egyik sem kéne. De szeretem hallgatni hogy gitároznak és jól néznek ki. Barátnak jók.
10/16 anonim válasza:
Mivel én is gitározom jöhet :D L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!