Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az "izgulós" srácokról?

Figyelt kérdés
Aki a társaságotokba elveszti a fejét, viszonylag normálisan tud beszélni, de nagyon izgul, és látszik rajta, hogy mindent próbál megtenni azért, hogy a lány(te) jól érezze magát, de úgy érzi sokat bakizik(ami látszik is rajta). Úgy képzeljétek el, hogy alapjáraton laza, nyugodt természetű srác, csak a ti társaságotokban ideges, izgulós, zavarodott..

2016. ápr. 26. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem bejövős, én általában mindig dobom az ilyen embereket, de én azért, mert szeritem, mégha tényleg nagyon jó fej is, nem működhet egy olyan kapcsolat, hogy nem tud természetes, nyugidt, higgadt lenni.

Bocsi, hogy ezt mondom, de nekem ez a véleményem:/

2016. ápr. 26. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes dolog.Egy idővel fel fog oldódni az a lány társaságában is.Amúgy szerintem cukik az izgulós emberek.De mint mondtam hogyha jobban megismeri majd a csajt meg ilyesmi utána már úgy fog vele is viselkedni mint a többi barátjával.
2016. ápr. 26. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem mert pont az ellentéte vagyok és zavar ha valaki töketlen
2016. ápr. 26. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom az ilyen srácokkal, sőt aranyosnak is találom őket meg én szerintem ők jóval őszintébbek és szerethetőek. Persze én ezt a fajta izgulást csak az ismerkedés elején tudom csak elfogadni és akkor nekem tetszik is, de ha már sokadik találkozásunk van és sokadik beszélgetésünk akkor már elvárom hogy a srác jobban feloldódjon és legyen némi határozottsága meg önbizalma, ha látom hogy szépen fokozatosan javul a helyzet azzal nincs probléma. De ha mindig izgul meg szinte semmi értelmes mondatot nem bír elmondani izgalmába az egy idő után már taszító tud lenni mert akkor későbbiekben is ilyen lehet és az meg nem éppen nyújtana kellő biztonságot.
2016. ápr. 26. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt adom! Köszi a válaszokat!
2016. ápr. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!