Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan srácokról akiknek macskájuk van és nemcsak a kertben szaladgál hanem pl velük is alszik?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 17:33
1/26 anonim válasza:
Hát engem nem zavarna,mert imádom a macskákat.
2/26 anonim válasza:
Hát, ha annyira ragaszkodna hozzá legyen bent a lakásban, de legyen tiszta, ne legyen büdös és az ágyban ne aludjon. Hiába mondják, hogy fésülik az állatot nem hullajtja a szőrét. DE! És valamiért én nem akarok éjszaka macskaszőrt szippantani, meg reggel arra kelni, hogy a hajamban van a szőre. Kényes vagyok az ágyra...
3/26 Sunshinedoll válasza:
:)))))))) feleségül mikor vesz?
4/26 anonim válasza:
Lakásban oké, érkezőasztal, ágy tabu. Hullik a szőre, nem túl kellemes, ha az ember szájába kerül, meg száll, amikor megemeled a paplant. :/ Arról nem is beszélve, hogy némelyik jószág még karmol is, és közénk túrja magát mindenáron. Ha ezeket betartja, akkor képes vagyok együttélni egy macskás sráccal. Másképp sajna nem. :) Inkább kutya párti vagyok, így eleve nem túl sanszos, hogy cicás gazdival jöjjek össze. Bár volt már erre példa, kutya is volt, macska is, és az ebből eredő tapasztalataim alapján jutottam arra, hogy többet nem. :)
5/26 anonim válasza:
Nekem is van és néha velem alszik. Engem nem zavar, ha oltva féregtelenítve van rendszeresen.
6/26 anonim válasza:
Én fordítva tudok ilyenről nyiltkozni, em bírnám, ha egy csajnak lenne ennyire macskája.
7/26 anonim válasza:
Ha velem akar aludni, akkor a macskának nincs helye az ágyban. :-) (Kicsit érzékeny vagyok az állatszőrre, már csak emiatt is, ha a gazdi rendesen takarítja a lakást, és az ágy tabu, akkor nem jelentkezik vagy csak minimálisan, csak ha töményen érint, akkor már nem úszom meg az allergiagyógyszert - egy rokonomnál előjött, aki erre a takarításra nem figyelt.)
8/26 anonim válasza:
Vetett ágy és asztal legyen tabu, mint ahogy én is betartatom ezt a kutyáimmal (vetett ágyba nem mehetnek föl).
10/26 ~OnLány~ válasza:
Olyan biztosan nincs,hogy a cica nem ugrik fel az ágyra..ugyan.A kutya megtanulja,a macska nem hiszem.
Főleg ha nem vagy otthon,azt csinálnak amit akarnak.
Nem volna bajom velük,én imádom a szőrgombócokat bagyulálni,de kint,a szabadban. Nem a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!