Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan srácokról akiknek macskájuk van és nemcsak a kertben szaladgál hanem pl velük is alszik?
Világéletemben nagyon kényes voltam az ágyam tisztaságára, furcsa módon a macska sosem zavart benne. Talán, mert egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve macskával együtt aludtam :) Plüssmaci helyett cicám volt, amikor rémálomból ébredtem kisiskolásként, mindig megnyugtatott, hogy ha igazi szörny lenne az ágy mellett, a macska biztos morogna, ezért ha nyugiban alszik, akkor tuti nincs baj :D
Ez így bennem maradt, és azóta is cicával alszom. Immár hárman, a vőlegényemmel. Lakáscicáról van szó, nem tudjuk hova kizárni egyébként sem. Arról egyébként nem is tudom, hogyan lehetett volna leszoktatni, mert oké, hogy a nevelést kicsi korában kell elkezdeni, de alvás közben mégis, hogyan zavarjam ki az ágyból?
Egyébként perzsa macskánk van jelenleg, rohadt hosszú és dús a bundája, most a meleg idővel együtt hullik, mint a fene, megdöbbentő módon az ágyban mégsem azt tapasztalom, hogy belélegzem és a számból kell köpködni, pedig gyakran a fejem felett, a párnán alszik.
Engem zavarna, ha a vőlegényem nem akarna cicával aludni, de szerencsére ő is hasonlóan aranyosnak tartja, mint én, és örül neki, hogy álmunkban is velünk akar lenni :)
köszönöm a nem kényeskedők válaszát :D
ismerkedni szabad,jelige: macskás srác (23) ;)
Az állatnak az udvaron van a helye,nem a házban....
22/F
Én szeretem a macskákat, kutyákat, de nem a házba valóak.
Hullik a szőrük. Mondjuk én a macskaszőrre allergiás vagyok, értem ezt az alatt hogy ha véletlen nem mosok kezet, és megdörzsölöm vagy hozzáérek a szemem környékéhaz, akkor irgalmatlanul viszket, bepirosodik, bedagad a szemhéjam belűlről.
Volt barátnőmnek van ilyen kis pin.@nyaló, padló cirkáló kutyája. (chiuaua-tacskó keverék) az benti kutya. Szex előtt mindig ki kellett rakni a szobából, mert egyszer bentmaradt és elkezdte nyalogatni a zacsimat, mialatt munkálkodtam. :D Úgy kellett lábbal letúrni az ágyról. :D A macska meg a konyhába bejáratos, ott van neki kis tálkája, télen meg a kazánházba alszik.
Szeretem ezeket a szűrgombolyagokat, de nem lakásba valóak.
Én rajongok a macskafélékért, de akkor sem aludnék macskával soha. Egyszerűen nem tartom túl higiénikusnak.
26F
Kérdező!!
Te felnőtnek érzed magad????Vagy férfinak????
Egy felnőtt férfi ne a rühes macskájával aludjon már.....csodálkoznak,hogy elbuzulnak a férfiak.
Hát tessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!