Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az olyan srácokról akiknek macskájuk van és nemcsak a kertben szaladgál hanem pl velük is alszik?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Világéletemben nagyon kényes voltam az ágyam tisztaságára, furcsa módon a macska sosem zavart benne. Talán, mert egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve macskával együtt aludtam :) Plüssmaci helyett cicám volt, amikor rémálomból ébredtem kisiskolásként, mindig megnyugtatott, hogy ha igazi szörny lenne az ágy mellett, a macska biztos morogna, ezért ha nyugiban alszik, akkor tuti nincs baj :D

Ez így bennem maradt, és azóta is cicával alszom. Immár hárman, a vőlegényemmel. Lakáscicáról van szó, nem tudjuk hova kizárni egyébként sem. Arról egyébként nem is tudom, hogyan lehetett volna leszoktatni, mert oké, hogy a nevelést kicsi korában kell elkezdeni, de alvás közben mégis, hogyan zavarjam ki az ágyból?

Egyébként perzsa macskánk van jelenleg, rohadt hosszú és dús a bundája, most a meleg idővel együtt hullik, mint a fene, megdöbbentő módon az ágyban mégsem azt tapasztalom, hogy belélegzem és a számból kell köpködni, pedig gyakran a fejem felett, a párnán alszik.

Engem zavarna, ha a vőlegényem nem akarna cicával aludni, de szerencsére ő is hasonlóan aranyosnak tartja, mint én, és örül neki, hogy álmunkban is velünk akar lenni :)

2016. ápr. 8. 18:32
 12/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a nem kényeskedők válaszát :D

ismerkedni szabad,jelige: macskás srác (23) ;)

2016. ápr. 8. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Jó véleményem van róluk :)
2016. ápr. 8. 18:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Erről most az üvegtigris jutott eszembe :D
2016. ápr. 8. 18:43
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, az allergiás reakciómat ugye nem vetted egy kalap alá a kényeskedéssel? Én erről nem tehetek, de muszáj odafigyelnem rá.
2016. ápr. 8. 18:53
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

Az állatnak az udvaron van a helye,nem a házban....

22/F

2016. ápr. 8. 18:54
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a macskákat, kutyákat, de nem a házba valóak.

Hullik a szőrük. Mondjuk én a macskaszőrre allergiás vagyok, értem ezt az alatt hogy ha véletlen nem mosok kezet, és megdörzsölöm vagy hozzáérek a szemem környékéhaz, akkor irgalmatlanul viszket, bepirosodik, bedagad a szemhéjam belűlről.

Volt barátnőmnek van ilyen kis pin.@nyaló, padló cirkáló kutyája. (chiuaua-tacskó keverék) az benti kutya. Szex előtt mindig ki kellett rakni a szobából, mert egyszer bentmaradt és elkezdte nyalogatni a zacsimat, mialatt munkálkodtam. :D Úgy kellett lábbal letúrni az ágyról. :D A macska meg a konyhába bejáratos, ott van neki kis tálkája, télen meg a kazánházba alszik.

Szeretem ezeket a szűrgombolyagokat, de nem lakásba valóak.

2016. ápr. 8. 19:04
 18/26 anonim ***** válasza:
48%

Én rajongok a macskafélékért, de akkor sem aludnék macskával soha. Egyszerűen nem tartom túl higiénikusnak.

26F

2016. ápr. 8. 19:25
 19/26 A kérdező kommentje:
Még jó h felnőtt párkapcsolatok témakörbe írtam a kérdést ill hangsúlyoztam h lányok felé szól a kérdésem. Most vagy vannak itt olyan fiúk akik nemi identitászavarral küzdenek vagy ennyire idióták, már elnézést :D
2016. ápr. 8. 19:41
 20/26 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező!!

Te felnőtnek érzed magad????Vagy férfinak????

Egy felnőtt férfi ne a rühes macskájával aludjon már.....csodálkoznak,hogy elbuzulnak a férfiak.

Hát tessék...

2016. ápr. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!