Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri úgy féltékennyé tenni az ex csajom, hogy fizetek egy lánynak azért, hogy csináljunk közös fotókat mintha együt lennénk?
Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 12:13
1/14 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyit fizetsz a lánynak.
2/14 anonim válasza:
szerintem ez a szánalmas kategória
3/14 anonim válasza:
En is gondolkoztam ilyenen, sztem megéri :D
4/14 anonim válasza:
Szerintem meg ennel szanalmasabb nemigen letezik. Aki ennyire a kulvilagnak el, ne csodalkozzon rajta hogy elhagyjak.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem, mert ha kiderül (és idővel úgyis mindig minden kiderül) akkor ez baromi nagy égés lesz neked.
Úgyis lesz majd olyan lány, akivel valóban csinálhatsz közös képeket, ingyen.
7/14 anonim válasza:
Keress valami olcsóbb megoldást, amivel még jobban, de csak saját magadat járatod le!
9/14 anonim válasza:
Szánalmas. Komolyan az.
Lépj tovább.
Gondolom ő dobott, így rohadtul nem fogja érdekelni, hogy kivel vagy.
10/14 anonim válasza:
Ez de ciki! Gondolod hogy nem $z@rik rád magasról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!