Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki? (bonyolult)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintemnemtudom kérdése:

Mit írjak neki? (bonyolult)

Figyelt kérdés

Na szóval van egy lány, akivel sokáig szemeztem, beszéltünk, majd facen írtam neki, nagyon visszahúzódó, szégyenlős típus, és mondta, hogy nem szeret ismerkedni, meg nem is nagyon megy ez neki, de én nem adtam fel. Beszélgettünk is pár napig. Bőbeszédü volt, de mindig én hoztam fel a témákat, kérdezgettem.

Még nem akarom randira hívni, viszont nem tudom mit írjak még neki, mindennap a hogy telt a napod szöveg unalmas, lenne amúgy téma, csak nehéz feloldani a lányt, hogy próbálkozzak? Ő 16 én meg 18

2017. jún. 29. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj keresni valami közös érdeklődést.
2017. jún. 29. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem nagyon van hobbija, kolis szóval évközbe nem sok mindenre volt ideje.
2017. jún. 29. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán próbálkozhatsz az általános iskolai élményeivel, élményeitekkel, kötelező olvasmányokkal, vicces dolgokkal, eseményekkel, menza kajával, vagy akármi mással :)

De a tanárok kibeszélése se rossz téma, nekem bevált

Sok szerencsét ;)

2017. jún. 29. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Személyesen hivd ki hogy találkozatok és ez nem számít randinak.., és úgy beszélges vele nemvaytok 13-14évesek elvégre és akkor úgy lögd neki amit akarsz. Igazából olyan egyszerű az egész elkezded kérdezni egy dologrol és ő mesél magától ha akar hanem és olyant is elmond amit nem is gondolnád. És te amikor tudsz vissza kérdezed az adott témával kapcsolatba. 18évesen ne hogy már ne tuddj beszélgetni a lánnyal.
2017. júl. 1. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!