Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 lassan 16 éves lány vagyok és van egy fiú aki 7 évvel idősebb nálam. A fiú tavaly el kezdett nekem udvarolni és le akart velem feküdni, természetesen nem mentem bele és mondogattam neki, hogy ehez nagyon fiatal vagyok meg minden, de ő nem törődött vele. Néhány napja eljött segíteni a szüleimnek és amikor kikisértem akkor átkaolt magához húzott és megcsókolt majd azt mondta , hogy imád, ezután megkértem, hogy engedjen el. Miután elköszöntem azt mondta, hogy többet szeretne velem lenni.

Szerintetek csak ki akar használni? Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.😕

2017. márc. 5. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Elsőre azt mondanám hogy le akar fektetni. Másodjára átgondolva ,lehet hogy tényleg tetszesz neki ,de meg mindig az a benyomásom hogy a te korodban az a 7 év nagyon sok és még mindig le akar fektetni.

Szívesen mondanám hogy barátkozz veke és majd meglátod hogy mi lesz de biztis hogy az lenne hogy eléri hogy beleszeress és elérni hogy lefeküdj vele ráadásul azt is hogy ezt helyesnek gondold.

Szóval inkább kerüld el.

2017. márc. 5. 17:40
 2/2 Csucsu007 ***** válasza:
Egyetértek az elsővel
2017. márc. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!