Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a szerintem a pasim nem kíván már abból
itélve ahogy viselkedik?
Lehet hogy faradt. Melo miatt vagy valami mas miatt(ne feltetlen gondolj egybol rosszra) hanyagold a temat lehet hogy mar kicsit unja a szexet. Par hetig hagyd beken es ha megjon a kedve probaljtok ki valami ujat.
2017. febr. 14. 21:21
Miért nem akarsz fogamzás gátlót szedni? Sokkal jobb érzés lenne neked is ,nem beszélve arról hogy izgulnotok kell hogy terhes vagy e vagy sem. Én pl nem tudok gumival szexelni mert egyszeruen nem érzem amit kell. És a fiúk meg mégjobban igy vannak vele nem jó nekik a gumi lehet ez a baja. De megértelek nálunk is ez szokott lenni a vita tárgya😅 többek között.
2017. febr. 14. 21:30
3/12 A kérdező kommentje:
De akarok szedni fogamzásgátlót de én még várni akartam vele mert mostanában elég sokat voltam meg beteges állandóan csak az orvosságokat szedtem meg amúgy is hajlamos vagyok a hízásra nagyon és félek hogy meghízok tőle :(
Nem fogsz nyugi. Én is azthittem de nem hiztam töle. Ezeknek a mai fogamzásgátlóknak annyira minimális a hormon tartalmuk hogy nem hizol tole. Régebben volt ez valoban de ezelott 10-20éve
2017. febr. 14. 22:23
Fáradt, majd nyáron napi 3-4 szex lesz :3
2017. febr. 15. 05:58
6/12 anonim válasza:
2017. febr. 15. 09:11
7/12 A kérdező kommentje:
Mai modern világban egyre több inger kell erre is már. Szépen, kacérkodva viselkedsz vele az ágyban? Több pózban is csináljátok? Az se jó ha megbeszélitek h most szex. Monotonná válik az lehet egy ok, h nincs kedve. Beszéltél vele h az óvszer zavarja-e? Került új helyzetbe, suliba, munkahelyre? Próbálj meg szexisen öltözni, viselkedni, adj az egésznek vmi erotikát, ha kell, unalmas a szex ha csak be-ki huzogatás megy meg mindig ugyanazok. Szerezhettek ruhákat, harisnyát. Ezeket beszéld meg vele, nézd meg mire reagál jobban, melyik változás érdekelheti. Mert az kell, mert ez egy "szórakozás" egyrészt. :) várom válaszod. 21/F
2017. febr. 15. 12:11
9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az szexiséggel nincs gond mert erre mindig is adtam persze van olyan mikor lazábbra vesszük. Azt tudom hogy az óvszer nagyon zavarja errőlár beszéltünk és engemet is zavar csak voltak fenntartásaim a fogamzásgátlóval kapcsolatban de a nőgyógyásznál már van időpontom de hát egy ideig még várni kell amíg a fogamzásgátlót is tudom szedni meg amíg használ.
Hogy mikor bújunk ágyba azt nem szoktuk megbeszélni akkor csináljuk mikor találkozunk és kedvünk van hozzá. Mondjuk ezen már én is gobdolkodtam higy a megszokott pózok helyett valami újat is kipróbálhatnánk eddig is én vettem rá hogy próbáljunk ki újakat.
De mondjuk mostanában mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk mert nekem itt az érettségi neki pedig autósuli meg mellette suli és mindketten fáradtak vagyunk egész héten. De majd meglátom mi lesz lehet tényleg csak túlterhelt. Ilyenért pedig nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem és ha van balami akkor meg kell beszélni. De köszi a tanácsokat.
Fáradtság lehet. :D Az uj dolgok meg sztem nem rosszak. Sok sikert nektek. :) Az is lehet felfázott a hidegben. De ha az óvszer a gond, akk megoldodik biztos. :) #8as
2017. febr. 16. 09:46
Kapcsolódó kérdések: