Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a szerintem a pasim nem kíván már abból itélve ahogy viselkedik?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy mostanában a barátom furán viselkedik vagyis pontosabban nem közeledik hozzám úgy. Eddig kb. 1-2szer szexeltünk egy héten. Arra is gondoltam hogy az is befolyásolhatja hogy ezelőtt nagyon sokat késett a menstruációm és féltünk hogy mégis terhes vagyok hiába védekeztünk. Aztán végül is megjött hétfőn és hétvégére abba maradt és már örültem hogy együtt tudunk lenni hétvégén erre ő még csak nem is közeledett hozzám pedig már 2 hete volt hogy nem csináltuk. Akkor hétvégén vasárnap próbálkoztam és szex közben szinte semmi érzelmet nem láttam rajta és megkérdeztem mi baja de nem szólt semmit én meg mondtam hogy akkor hagyjuk abba és utána természetesen jött a veszekedés hogy ha ő nem tud engem kiélégíteni akkor keressek mást meg folyton azért rágja a fülemet hogy szedjek fogamzásgátlót az nem is érdekli hogy én mit akarok. Szóval ez az egész olyan mintha nem is kívánna meg már nem szeretne. Mostanában beszélni nagy nehezen lehet vele mert ha én nem beszélek akkor ő biztos nem szólal meg csak magával van állandóan elfoglalva és én már nem tudom kit tegyek mert ha valamot szólok akkor jön a veszekedés. Én nagyon szeretem őt és mondtam mindig ha gondja van beszéljük meg de most nem értem mi van és kétségbe vagyok esve...2017. febr. 14. 21:19
11/12 anonim válasza:
Lehet hogy komolyan vesz valami vallást.. ez is benne lehet a pakliba:'D
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ha csak titokban nem csatlakozott valami szektához :D
2017. febr. 16. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!