Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért viselkedik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért viselkedik minden fiú ilyen lányosan?

Figyelt kérdés

Én már nem vagyok tini, csak szeretnélek megérteni titeket. A párom jelenleg felnőtt képzésre jár, ami egy középiskolában van, gyakran elmegyek elé, és hát amit ott látok, az komolyan katasztrófa. Ilyenkor érzem, azt hogy "megérett a világ a pusztulásra". Komolyan szinte minden fiú úgy viselkedik mint valami ribi. Ez mire jó, de most őszintén?? Az én időmben még az is gáz volt, ha a lányok viselkedtek így.

Nem egyszer láttam olyat, hogy fiúk feszülős farmerba mászkálnak, olyan cipőbe, amit még én is felvennék, egymás ölébe ülnek, ölelgetik egymást, kiszívják egymás nyakát stb. Persze ők nem melegek, ezt kikérik maguknak. Akkor mégis miért?

Csak unatkozok és kíváncsi vagyok.

Köszönöm az értelmes válaszokat.

24N

2017. febr. 6. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Dédszüleim korában meg csak a prostik sminkeltek.

Ez ilyen dolog. Változik a divat, változnak a szokások.

2017. febr. 6. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy csak divat?

Én is kíváncsi vagyok, mi lehet emögött. De fiatalok válaszát várom.

2017. febr. 6. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, rocker vagyok, vagy rockosan öltözök, vagy átlagosan.

17/f

2017. febr. 6. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Erre konkrétan nem tudok válaszolni. Én 19 éves srácként öleléssel köszönök a legjobb barátomnak, de nem gondolom hogy lányosak lennénk. Vagy melegek. Egyszerűen mint legjobb barátok, képesek vagyunk beengedni a másikat a privát szféránkba. Jól esik egymás társasága mert megértük egymást. Mindemellett csajozunk, társaságban se néznek minket gáznak a sok b*zi poén ellenére, páwák se vagyunk, inkább rockerek. Szóval ha ilyen szinten érdekel... jó ha van valaki akit szeretsz, melletted van, megölelheted támaszkodhatsz rá. Szerintem fontosak a fizikális érintkezések. Ostoba eüberi agyszülemény hogy b*zis.
2017. febr. 6. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a divatot felesleges ide sorolni már megbocsáss kedves kérdező. Lehet gáz de manapság a fiúknál tényleg a feszülős farmer a divat. Erre nem lehet mást mondani csak annyit ,hogy ez van !De viszont attól ,hogy pl: én követem a divatot legalább is szerintem én nem viselkedek úgy mint ez lány. Egyszer se ültem fiú barátom ölébe és maximum részegen ölelgettem barátomat de az se jellemző. És már bocsi de erről még nem hallottam ,hogy fiú a fiúnak kiszívná a nyakát... (Mondjuk az tényleg nagyon gáz lehet) Összegzésbe attól ,hogy páran követik a divatot itt a fiúkról beszélek attól még nem lesznek "melegek". Lehet a mostani divat elég fura a régihez képest de hidd el a mostani 14-18 éveseknek meg a 10-15 évvel ezelőtti tini divat az érdekes :)
2017. febr. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!