Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha egy lány barátom akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány barátom akivel eléggé alakulnak a dolgok mostanaban csak furan viselkedik, ezmitől lehet? 21/F

Figyelt kérdés
Osztálytársam a lány kb mindig egyutt voltunk mar egy ideje sokszor talalkozgattunk iskolan kivul is... nagyon sokszor megkaptam tole hogy hianyzok neki amikor nemlat es alig varja hogy ujra lasson...erzem hogy szeret... de az utobbi heten kb semmi... mindenre egyszavas valaszai vannak barki massal elbeszelget csak velem nem... mas fiukkal van es latja hogy szarul esik de direkt csinalja... eppen a leheto legjobban alakultak a dolgok erre most rossz minden... osszevesztem vele mert nem birtam mar ezt a nemtorodomseget... megvaltozott minden egy hét alatt.. ez mire utal ez a viselkedes?

2015. nov. 26. 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá tőle ask.fm/Aliza55
2015. dec. 4. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!